Siirry sisältöön

3D-grafiikka

3D-grafiikalla on lukemattomia käyttötarkoituksia. Hyvin tehdyllä animaatiolla pystymme esittämään monimutkaisia kokonaisuuksia helposti ymmärrettävässä muodossa.

3D-animaatio ratkaisee näin monia teknisiä ongelmia mutta myös avustaa mainonnassa nostamalla mainoksen uudelle tasolle. Hyvin tehty 3D-animaatio luo poikkeuksetta mielikuvaa ammattimaisesta yrityksestä ja tuotteesta. Yksilöllinen 3D-animaatio erottuu edukseen sillä yritykset alkavat vasta pikkuhiljaa heräämään 3D-grafiikan hintalaatusuhteeseen.

Monella yrittäjä on hieman vääristynyt mielikuva 3D-grafiikan hinnoittelusta sillä vielä 10 vuotta takaperin laadukkaaseen 3D-grafiikkaan oli varaa vain suurimmilla tekijöillä. Nykyisin 3D-graafikkomme pystyvät luomaan suuriakin kokonaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan laadun kärsimättä.

Luomme kokonaan 3D-animaationa tehtyjä mainosvideoita sekä hyödynnämme 3D-grafiikkaa videoissamme lisäelementteinä jotka nostavat videon profiilia. Jos haastateltavan tausta muuttuu yhtäkkiä avaruusalukseksi tai kädessä oleva tuote leijuu yllättäen ilmassa osiinsa purettuna kiinnittyy myös katsojan huomio sisältöön aivan eri tavalla.

Parhaiten 3D-grafiikka toimiikin saumattomana osana videotuotantoa.

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Referenssejä

Kuvauspalvelut

Videotuotannon referenssi

Videotuotannon referenssi

Kooste kokeneen tuotantotiimimme eri projekteista.

Lue lisää
Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy logo
Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy logo

Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co:n laaja kotisivu-uudistus.

Lue lisää

3D-kuvauksen referenssi

3D-kuvauksen referenssi

Koostevideo viimeaikaisista 3D-mallinnuksista ja animaatiosta.

Lue lisää