Adform


Tuo yrityksesi esille Suomen näkyvimmille mainospaikoille!

Adform on:

Luova
Hämmästytä asiakkaasi mukaansatempaavilla ja puhuttelevilla rich media mainoksilla.

Relevantti
Tavoita potentiaaliset asiakkaat kaiken kokoisten näyttöjen ääreltä ja juuri sinun liiketoiminnalle osuvan sisällön parista.

Mitattava
Monipuoliset raportointivaihtoehdot mahdollistavat tarkan mittaamisen ja tulosten optimoinnin.

Adform mainonta

Adform on erinomainen vaihtoehto silloin, kun haluat tuoda tuotteen tai palvelun brändiä esille, sillä sen todella kattavan mainoskanavavalikoiman avulla tavoitat lähes kaikki suomalaiset juuri silloin, kun he ovat tutkimassa yritykseesi tai tuotteeseesi läheisesti liittyvää sisältöä. Adformin loistavien mittaus- ja raportointityökalujen sekä Medialuotsin ammattitaitoisen optimoinnin ansioista mainostaminen ei ole arpapeliä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lisätietoa Adformista

Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

Medialuotsilla on yli 12 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista


Miksi Adform?

  1. Laaja valikoima eri mainosalustoja mm. Luetuimmat verkkolehdet, suosituimmat keskustelufoorumit sekä sosiaalinen media.
  2. Mahdollisuus mainostaa lähes kaiken kokoisilla kuva- ja näyttömainoksilla. Mm. kaikki tunnetut Rich Media mainoskoot sekä paraatipaikkamainokset.
  3. Laadukkaat ja monipuoliset mittaus ja raportointimahdollisuudet.
  4. Mahdollisuus ostaa x määrä näyttöjä kiinteään hintaan: Automated Guaranteed

Miksei Google Display?

Google Display on myös erinomainen mainoskanava, mutta Googlella on tietyillä toimialoilla Suomen lakia tiukemmat säännöt ja siksi joillekin yrityksille mainostaminen on mahdotonta Googlen Display verkostossa. Monet apteekit ja aseliikkeet ovatkin lähteneet kokeilemaan Adform mainontaa juuri siksi, että siellä mainostaminen onnistuu myös niille verkkosivuille, joille esim. Googlessa mainostaminen ei ole mahdollista.

Medialuotsi on jo vuosia toteuttanut display mainontaa ohjelmallisen ostamisen avulla. Etsimme puolestasi mainospaikat, joissa on paras tuottoprosentti. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy tarjous!

Adform

Adformin ohjelmallisen ostamisen avulla löydämme eniten tulosta tuovat mainospaikat tuhansien sivustojen joukosta. Jatkuvan optimoinnin avulla tulokset paranevat kampanjan edetessä ja henkilökohtaisen palvelun avulla, kuulet näistä tuloksista suoraan ihmiseltä. Vuosien tuoman kokemuksen avulla osaamme välttää ongelmat jo etukäteen. Ota yhteyttä ja pyydä asiantuntijaa käymään tai lähettämään tarjouksen sähköpostilla!

Medialuotsi

Medialuotsi on luova, tehokas ja joustava, mutta se ei näy hinnoissa eikä palvelutasossa. Hallinnointipalkkiomme ovat edulliset ja asiakaspalvelusta vastaa aina oikea ihminen. Olemme toimineet digitaalisen markkinoinnin parissa jo yli 12 vuotta. Asiantuntijamme palvelevat asiakkaitaan heidän omissa toimipisteissään pääasiassa Uudenmaan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Muilla keinoilla palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!