Adform


Tuo yrityksesi esille Suomen näkyvimmille mainospaikoille!

Adform

Luova
Hämmästytä asiakkaasi mukaansatempaavilla ja puhuttelevilla Rich media -mainoksilla.

Relevantti
Tavoita potentiaaliset asiakkaat kaiken kokoisten näyttöjen ääreltä ja juuri sinun liiketoiminnallesi osuvan sisällön parista.

Mitattava
Monipuoliset raportointivaihtoehdot mahdollistavat tarkan mittaamisen ja tulosten optimoinnin.

Adform-mainonta

Adform on erinomainen vaihtoehto silloin, kun haluat tuoda tuotteen tai palvelun brändiä esille. Adformin todella kattavan mainoskanavavalikoiman avulla tavoitat lähes kaikki suomalaiset juuri silloin, kun he ovat tutkimassa yritykseesi tai tuotteeseesi läheisesti liittyvää sisältöä. Adformin loistavien mittaus- ja raportointityökalujen sekä Medialuotsin ammattitaitoisen optimoinnin ansioista mainostaminen ei ole arpapeliä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lisätietoa Adformista

Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

Medialuotsilla on yli 14 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista


Miksi valita Adform?

  1. Käytössä on laaja valikoima eri mainosalustoja mm. luetuimmat verkkolehdet, suosituimmat keskustelufoorumit sekä sosiaalinen media.
  2. Mahdollistaa mainostamisen lähes kaiken kokoisilla kuva- ja näyttömainoksilla, mm. kaikki tunnetut Rich Media -mainoskoot sekä paraatipaikkamainokset.
  3. Käytettävissä laadukkaat ja monipuoliset mittaus ja raportointimahdollisuudet.
  4. Sinulla on mahdollisuus ostaa x määrä näyttöjä kiinteään hintaan: Automated Guaranteed.

Miksei Google Display?

Google Display on myös erinomainen mainoskanava, mutta Googlella on tietyillä toimialoilla Suomen lakia tiukemmat säännöt. Tästä syystä joillekin yrityksille mainostaminen Googlen Display verkostossa on mahdotonta. Monet aseliikkeet ovatkin lähteneet kokeilemaan Adform mainontaa juuri siksi, että siellä mainostaminen onnistuu myös niille verkkosivuille, joille esim. Googlessa mainostaminen ei ole mahdollista.

Medialuotsi on jo vuosia toteuttanut display -mainontaa ohjelmallisen ostamisen avulla. Etsimme puolestasi mainospaikat, joissa on paras tuottoprosentti. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy tarjous!

Adform

Adformin ohjelmallisen ostamisen avulla löydämme eniten tulosta tuovat mainospaikat tuhansien sivustojen joukosta. Jatkuvan optimoinnin avulla tulokset paranevat kampanjan edetessä, ja henkilökohtaisen palvelun avulla kuulet näistä tuloksista suoraan asiantuntijalta. Vuosien tuoman kokemuksen avulla osaamme välttää ongelmat jo etukäteen. Ota yhteyttä ja pyydä asiantuntijaa käymään tai lähettämään tarjous sähköpostitse!

Medialuotsi

Medialuotsi on luova, tehokas ja joustava. Hintamme ovat kuitenkin varsin kilpailukykyiset eikä palvelun tasosta tingitä milloinkaan. Hallinnointipalkkiomme ovat edulliset ja asiakaspalvelusta vastaa aina oikea ihminen. Olemme toimineet digitaalisen markkinoinnin parissa jo yli 14 vuotta. Olemme asiakkaittemme käytettävissä valtakunnallisesti. Uudenmaan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla asiantuntijamme palvelevat asiakkaitaan näiden omissa toimipisteissä. Muualla maassa pidämme yhteyttä asiakkaisiimme puhelimitse ja sähköisesti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!