Siirry sisältöön

Shopify B2B- ja B2C-verkkokauppa

Verkkokaupparatkaisu, joka täyttää tarpeesi!

Shopify on verkkokauppa-alusta, joka sopii täydellisesti B2C-kauppaa tekeville yrityksille, mutta soveltuu hyvin myös B2B-kauppiaiden käyttöön. Lue tästä tiivis lista Shopifyn eduista yrityksellesi:

Asiakaslähtöisyys

  • Asiakaskohtaiset hinnat, brutto- ja nettohinnat, aiemmin kootut ostoslistat sekä mahdollisuus käyttää aiempia tilauksia uusien pohjana.

Helppokäyttöisyys

  • Helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta, ohjelmointitaitoa ei tarvita.
  • Mahdollisuus laajentaa verkkokauppaasi kansainvälisille markkinoille: useita kieliversioita, käytettävän valuutan valinta ja maakohtaiset toimitus- ja maksutavat.
  • Enemmistö ihmisistä hakee nykyään tietonsa tuotteista ja palveluista verkosta. Autamme asiakkaitamme olemaan kilpailukykyisiä ja saavuttamaan hyvän aseman hakutuloksissa. Rakentamamme verkkokaupat on ladattu täyteen SEO-optimointia helpottavia tekijöitä.
  • Menestyvä ja käytettävyydeltään hyvä verkkokauppa vaatii mobiiliystävällisen alustan luodakseen positiivisen käyttäjäkokemuksen – laitteesta riippumatta. Verkkokaupparatkaisumme skaalautuu mobiilinäytön mukaan ja parantaa käyttökokemusta.

Tehostettu myyntiprosessi

  • B2B-tilausjärjestelmä on suunniteltu tekemään ostoprosessista niin helpon ja nopean kuin mahdollista. Tukkuhinnat ja minimitilaukset houkuttelevat ostamaan enemmän. Yhden sivun ostoskori ja nopeat ostokset valmiilta listoilta tehostavat ja nopeuttavat ostoprosessia.
  • Verkkokauppaan voidaan integroida ulkopuolisia järjestelmiä, joiden avulla verkkokauppias voi tehosta kaupan ylläpitoa ja kiihdyttää myyntiprosessia.

Integroidut järjestelmät

  • Verkkokauppoihin on jo saatavilla suuri määrä erilaisia integroitavia markkinointi-, maksutapa- ja logistiikkajärjestelmiä. Pätevä kehitystiimimme on aina valmiina lisäämään uusia integraatioita yrityksesi tarpeiden mukaan.
Lue lisää Shopify-verkkokaupan palveluista.

Pyydä tarjous Räätälöitävä B2B- ja B2C verkkokaupan kehityspalvelusta!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Referenssejä

Verkkokaupat
Shopify-verkkokauppa Vilikkalan kierrätysmuovituotteille logo
Shopify-verkkokauppa Vilikkalan kierrätysmuovituotteille logo

Asiakkaalle toteutettiin Shopify-verkkokauppa jossa B2B-, B2C-, ja varainhankintatoiminnallisuudet, ja laaja käyttöönottokoulutus Medialuotsin kouluttajan kanssa.

Lue lisää
Session Store logo
Session Store logo

Asiakkaalle toteutettiin Shopify -verkkokauppa ja laaja käyttöönottokoulutus.

Lue lisää
Facebook- ja Google-mainonta – FitBalance Oy logo
Facebook- ja Google-mainonta – FitBalance Oy logo

Teemme FitBalance Oy:lle Facebook- ja Google Ads -mainontaa. Mainoskampanjat ovat kasvattaneet asiakkaan verkkokaupan liikennettä sekä laittaneet uuden yrityksen markkinoinnin vauhdilla käyntiin.

Lue lisää