Google Analytics


Google Analyticsin kertoo mitä sivuillasi todella tapahtuu

Google Analytics

Google Analytics kertoo, mitä sivuillasi todella tapahtuu. Tämä informaatio auttaa sinua tutkimaan mm. mitkä markkinointikanavat tuovat tulosta ja näin säästät selvää rahaa, kun suuntaat markkinointisi vain niihin markkinointikanaviin, jotka oikeasti toimivat. Tilaamalla Medialuotsilta Google Analytics paketin, saat mm. koulutusta Google Analytics Sertifioidulta henkilöltä, tavoitteiden määrityksen sekä automaattisen raportoinnin yrityksenne liiketoiminnan kannalta tärkeimmistä mittaustuloksista. Mikäli sivuiltanne ei vielä löydy Analyticsia, kuuluu sen asennus myös pakettiin.

Miksi Medialuotsi:

1. Täysin kotimainen toimija

2. Yli 12 vuoden kokemus digimarkkinoinnista

3. Google Sertifioitu partneri

Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

Ota kotisivuista kaikki irti


Medialuotsin Analytics paketti:

Google Analytics on jo asennettuna lähes kaikkien yritysten sivuille, mutta vain ani harva hyödyntää sen tuomia valtavia mahdollisuuksia. Suuren kysynnän vuoksi olemme kehittäneet paketin, jossa Analyticsin tuomat hyödyt tuodaan yrittäjien työkalupakkiin.

Google Analytics tilaus sisältää:

  1. Analyticsin asennuksen, mikäli sitä ei vielä sivuilla ole
  2. Automaattisen raportoinnin tärkeimmistä tilastoista suoraan yrittäjän sähköpostiin
  3. Tavoitteiden määrityksen (mm. yhteydenottolomakkeen kiitossivun seuraaminen)
  4. 30 minuutin koulutuksen

Analytics edut:

  1. Ilmainen, ei kuukausi- tai vuosimaksuja.
  2. Näe mistä sivuilta käyttäjät ovat tulleet sivuillenne.
  3. Näe mitä käyttäjät tekevät sivuillanne.
  4. Näe sivuston toimivuus eri teknologioilla

Medialuotsi Oy on sertifioitu Google Partners -kumppani:

Medialuotsilla on jo yli 12- vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja olemme alan edelläkävijöitä Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää Google Analytics paketistamme

Analytics -Koulutus

Järjestämme myös räätälöityjä Google Analytics koulutuksia asiakkaan omissa tiloissa, Skypellä tai jollakin konttorillamme. Analytics koulutukset järjestää Analytics Sertifioitu työntekijämme ja sen sisältö määritellään yksilöidysti asiakkaan osaamistason, toimialan ja käytettävän ajan perusteella. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää Analytics koulutuksistamme!

Leadfeeder palvelu

Google Analytics paketin tai koulutuksen tilaaja saa 30 päivän kokeilujakson Leadfeeder palveluun sekä 10 % alennuksen Leadfeederin kuukausikustannuksista, mikäli tilaaja päättää jatkaa maksullisella versiolla. Leadfeeder on hyvä työkalu b to b alan yrityksille, jotka haluavat saada liidejä sivuistoilla käyneiltä, mutta jälkiä jättämättömistä yrityksistä.