Google Analytics


Google Analyticsin kertoo mitä sivuillasi todella tapahtuu

Google Analytics

Google Analytics kertoo, mitä sivuillasi todella tapahtuu ja mitkä markkinointikanavat tuovat tulosta. Säästät siis selvää rahaa suuntaamalla markkinointisi vain niihin kanaviin, jotka oikeasti toimivat. Kun tilaat Medialuotsin Google Analytics -paketin, saat mm. tavoitteiden määrityksen ja automaattisen raportoinnin yrityksenne liiketoiminnan kannalta tärkeimmistä mittaustuloksista sekä koulutusta Google Analytics -sertifioidulta ammattilaiselta. Mikäli sivuiltanne ei vielä löydy Analyticsia, kuuluu sen asennus myös pakettiimme.

Miksi valita Medialuotsi?

 1. Täysin kotimainen toimija
 2. Yli 14 vuoden kokemus digimarkkinoinnista
 3. Google Sertifioitu partneri
Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

Ota kotisivuista kaikki irti


Medialuotsin Analytics-paketti:

Google Analytics on jo asennettuna lähes kaikkien yritysten sivuille, mutta vain ani harva hyödyntää sen tuomia valtavia mahdollisuuksia. Suuren kysynnän vuoksi olemme kehittäneet paketin, jossa Analyticsin tuomat hyödyt tuodaan yrittäjien työkalupakkiin.

Google Analytics -tilaus sisältää:

 1. Analyticsin asennuksen, mikäli sitä ei vielä ole sivuilla
 2. automaattisen raportoinnin tärkeimmistä tilastoista suoraan yrittäjän sähköpostiin
 3. tavoitteiden määrityksen (mm. yhteydenottolomakkeen kiitossivun seuraaminen)
 4. 30 minuutin koulutuksen.

 

Analyticsin edut:

 1. Ilmainen, ei kuukausi- tai vuosimaksuja.
 2. Näet mistä sivuilta käyttäjät ovat tulleet sivuillenne.
 3. Näet mitä käyttäjät tekevät sivuillanne.
 4. Näet sivuston toimivuuden eri teknologioilla.

Medialuotsi Oy on sertifioitu Google Partners -kumppani:

Medialuotsilla on jo yli 13 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista, ja olemme alan edelläkävijöitä Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää Google Analytics -paketistamme

Analytics-koulutus

Järjestämme myös räätälöityjä Google Analytics -koulutuksia asiakkaan omissa tiloissa, Skypellä tai jollakin konttoreistamme. Analytics-koulutukset järjestää Analytics-sertifioitu työntekijämme, ja sen sisältö määritellään yksilöidysti asiakkaan osaamistason, toimialan ja käytettävän ajan perusteella. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää Analytics-koulutuksistamme!

Leadfeeder

Google Analytics -paketin tai koulutuksen tilaaja saa 30 päivän kokeilujakson Leadfeeder-palveluun sekä 10 % alennuksen Leadfeederin kuukausikustannuksista, mikäli tilaaja päättää jatkaa maksullisella versiolla. Leadfeeder on hyvä työkalu b-to-b-alan yrityksille, jotka haluavat saada liidejä sivuistoilla käyneistä mutta jälkiä jättämättömistä yrityksistä.