Google Display Mainonta


Googlen Display mainonnalla tavoitat jokaisen!

Miksi Google Display mainonta:

 • Näkyvyys Google Display verkostossa ei maksa mitään, maksat vain klikkauksista
 • Oikein toteutetussa Google Display kampanjassa, jokainen klikkaus on potentiaalinen asiakas
 • Alueellinen kohdistus – Tarpeen mukaan voimme kohdistaa Google Display mainokset näkymään vain niille, jotka ovat esimerkiksi alle 10 kilometrin säteeltä toimipisteestäsi
 • Liikkuvat bannerit herättävät huomiota
 • Näkyvyys miljoonilla internetin eri sivustoilla
 • Google Display mainonnassa Kohdistettavuus on huippuluokkaa
 • Google Display markkinoinnilla kyetään kohdistamaan mainokset niille, jotka ovat viime aikoina osoittaneet kiinnostusta yrityksenne tarjoamia palveluista tai tuotteita kohtaan
 • Google Display mainokset on mahdollista kohdistaa näkymään vain niillä sivuilla, joilla käsitellään yrityksenne tarjoamia tuotteita tai palveluita

42 % kuluttajista ostaa todennäköisemmin tuotteita tai palveluita yritykseltä, jonka mainokset esiintyvät kuluttajan kiinnostuksen kohteiden ympärillä. Oikein toteutetulla Google Display mainonnalla tavoitetaan ostavat asiakkaat juuri heitä kiinnostavan sisällön parista.

Yhdistä Display kampanjaan uudelleenmarkkinointi ja tavoitat myös ne henkilöt, jotka ovat sivuillasi jo vierailleet.

Miksi Medialuotsi?

 • Yli 12 vuoden kokemus Digitaalisen markkinoinnin parista
 • Medialuotsin toteuttamat Adwords mainokset ovat näkyneet lähes 3 miljardia kertaa
 • Medialuotsin toteuttamat Adwords mainokset ovat tuottaneet lähes 15 miljoonaa klikkausta
 • Olemme toteuttaneet tuhansia Google Display kampanjoita
 • Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta
 • Google Display mainonta on yksi erikoisalamme
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Läpinäkyvä laskutus
 • Monipuolinen raportointi
 • Olemme edullinen: Hallinnointikulut alkaen 69€/kk
Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

Google Display mainonnalla tavoitetaan lähes jokainen suomalainen


Mitä on Google Display-mainonta?

Google Display mainontaa voi verrata perinteiseen lehtimainontaan sillä erolla, että kohdistettavuus ja mitattavuus ovat monin verroin parempaa. Googlen Display mainonnassa mainostaja maksaa normaalisti vain klikkauksista eli kävijöistä, jotka siirtyvät animoidusta näyttömainoksesta suoraan mainostajan kotisivuille. Mainosnäytöt eivät siis maksa mitään! Tätä ominaisuutta voitaisiin verrata lehtimainontaan siten, että mainostaja maksaisi vasta silloin, kun lehtimainoksen nähnyt henkilö leikkaa mainostajan mainoksen.

Google Display mainosten jakelukanavat kattavat luetuimmat sanomalehdet / uutisjulkaisut, iltapäivälehdet, viihdesivustot & -julkaisut, videopalvelut sekä lukuisat muut käytetyt sivustot.

Googlen kolmansia osapuolia koskevat käytännöt

Google Display mainonnan mitattavuus

Jo pelkästään mainoksen leikkaamista on mahdotonta mitata, kun taas Google Display-mainonnassa on klikkausmäärän lisäksi mahdollista mitata kymmeniä eri segmenttejä. Mikäli haluatte kokeilla Googlen display-mainontaa, pyytäkää tarjous! Voitte myös varata vierailuajan mille tahansa konttorillemme: Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun tai mikäli toimipisteenne sijaitsee Uudenmaan, Pirkanmaan tai Varsinais-Suomen seudulla, voi asiantuntijamme tulla paikan päälle opastamaan teidät Googlen näyttömainonnan saloihin!

Medialuotsi Oy on sertifioitu Google Partners -kumppani

Google Display mainonta on ollut jo usean vuoden ajan osana jatkuvasti kasvavaa tuoteportfoliotamme. Toteutamme Google Display mainonnan tarvittaessa avaimet käteen mallilla eli meiltä saat bannerit ja kampanjasuunnittelun samasta paikasta!

Google Display mainonnansuunnittelu

Google Display mainonnan monipuoliset kohdistusvaihtoehdot takaavat näkyvyyden juuri oikeille ihmisille juuri silloin, kun he ovat heille läheisesti tärkeän sisällön äärellä. Toimivien kohdistusten löytäminen Google Display verkoston miljoonista eri vaihtoehdoista, on hankalaa, jos asiakasyrityksen ja mainossuunnittelijan välinen kommunikointi on tehty vaikeaksi tai jopa mahdottomaksi. Monista kilpailijoista poiketen mainossuunnittelijamme ovat suorassa vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa, joten toiveet kampanjan tavoitteista ja muutoksista, on helppo esittää suoraan sille taholle, joka muutokset todellisuudessa tekee.

Palveleva Medialuotsi

Meillä ette siis joudu keskustelemaan robottien kanssa tai asiasta tietämättömän asiakaspalvelun kanssa, vaan kysymykset, toiveet ja muutokset voi helposti esittää suoraan Google Display mainontaan erikoistuneelle asiantuntijalle. Laadukkaasta palvelusta huolimatta hintatasomme ei poikkea negatiivisesti kilpailijoihimme verrattuna. Ota yhteyttä ja kysy lisää Google Display mainonnasta. Voit myös tulla Helsingin, Tampereen tai Turun konttorillemme nauttimaan kupin kuumaa tai mikäli toimipisteenne sijaitsee Uudenmaan, Pirkanmaan tai Varsinais-Suomen alueella, voi digitaalisen markkinoinnin asiantuntija tulla tapaamaan teitä teidän omaan toimipisteeseenne!