Google Display -mainonta


Googlen Display -mainonnalla tavoitat jokaisen!

Miksi Google Display -mainonta kannattaa?

 • Näkyvyys Google Display -verkostossa ei maksa mitään, maksat vain klikkauksista.
 • Oikein toteutetussa Google Display -kampanjassa jokainen klikkaus on potentiaalinen asiakas.
 • Alueellinen kohdistus: Tarpeen mukaan voimme kohdistaa Google Display -mainokset näkymään vain niille, jotka ovat esimerkiksi alle 10 kilometrin säteeltä toimipisteestäsi.
 • Liikkuvat bannerit herättävät huomiota.
 • Näkyvyys miljoonilla internetin eri sivustoilla kasvattaa tulosta.
 • Google Display -mainonnassa kohdistettavuus on huippuluokkaa.
 • Google Display -markkinoinnilla kyetään kohdistamaan mainokset niille, jotka ovat viime aikoina osoittaneet kiinnostusta yrityksenne tarjoamia palveluita tai tuotteita kohtaan.
 • Google Display -mainokset on mahdollista kohdistaa näkymään vain niillä sivuilla, joilla käsitellään yrityksenne tarjoamia tuotteita tai palveluita.

42 % kuluttajista ostaa todennäköisemmin tuotteita tai palveluita yritykseltä, jonka mainokset esiintyvät kuluttajan kiinnostuksen kohteiden ympärillä. Oikein toteutetulla Google Display -mainonnalla tavoitetaan ostavat asiakkaat juuri heitä kiinnostavan sisällön parista.

Yhdistä Display-kampanjaan uudelleenmarkkinointi ja tavoitat myös ne henkilöt, jotka ovat sivuillasi jo vierailleet.

Miksi valita Medialuotsi?

 • Meillä on yli 14 vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin parista.
 • Medialuotsin toteuttamat Google Ads-mainokset ovat näkyneet yli 4 miljardia kertaa.
 • Medialuotsin toteuttamat Google Ads-mainokset ovat tuottaneet lähes 30 miljoonaa klikkausta.
 • Olemme toteuttaneet tuhansia Google Display -kampanjoita.
 • Henkilökuntamme on koulutettua ja ammattitaitoista.
 • Olemme sertifioitu Google Partners -kumppani
 • Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti.
 • Laskutuksemme on aina läpinäkyvää.
 • Raportoimme monipuolisesti.
 • Olemme edullinen valinta: hallinnointikulut alkaen vain 69 €/kk.
Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

Google Display -mainonnalla tavoitetaan lähes jokainen suomalainen


Mitä on Google Display -mainonta?

Google Display -mainontaa voi verrata perinteiseen lehtimainontaan. Display-mainonnassa kohdistettavuus ja mitattavuus ovat kuitenkin monin verroin parempia. Googlen Display-mainonnassa mainostaja maksaa normaalisti vain klikkauksista eli kävijöistä, jotka siirtyvät animoidusta näyttömainoksesta suoraan mainostajan kotisivuille. Mainosnäytöt eivät siis maksa mitään! Tätä ominaisuutta voitaisiin verrata lehtimainontaan siten, että mainostaja maksaisi vasta silloin, kun lehtimainoksen nähnyt kuluttaja leikkaa mainostajan mainoksen talteen.

Google Display -mainosten jakelukanavat kattavat luetuimmat sanomalehdet, uutisjulkaisut, iltapäivälehdet, viihdesivustot ja -julkaisut, videopalvelut sekä lukuisat muut käytetyt sivustot.

Googlen kolmansia osapuolia koskevat käytännöt

Google Display -mainonnan mitattavuus

Mainoksen leikkaamista on mahdotonta mitata, kun taas Google Display -mainonnassa on klikkausmäärän lisäksi mahdollista mitata kymmeniä eri segmenttejä. Googlen Display-mainontaa kannattaa ehdottomasti kokeilla – pyydä tarjous! Voit myös varata vierailuajan mille tahansa konttorillemme: Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun. Jos toimipisteesi sijaitsee Uudenmaan, Pirkanmaan tai Varsinais-Suomen seudulla, voi asiantuntijamme tulla paikan päälle opastamaan Googlen näyttömainonnan saloihin!

Medialuotsi Oy on sertifioitu Google Partners -kumppani

Google Display -mainonta on ollut jo usean vuoden ajan osana jatkuvasti kasvavaa tuoteportfoliotamme. Toteutamme Google Display -mainonnan tarvittaessa avaimet käteen -mallilla eli meiltä saat sekä bannerit että kampanjasuunnittelun samasta paikasta!

Google Display -mainonnan suunnittelu

Google Display -mainonnan monipuoliset kohdistusvaihtoehdot takaavat näkyvyyden juuri oikeille ihmisille juuri silloin, kun he ovat heille tärkeän sisällön äärellä. Toimivien kohdistusten löytäminen Google Display -verkoston miljoonista eri vaihtoehdoista on hankalaa, jos asiakasyrityksen ja mainossuunnittelijan välinen kommunikointi on tehty vaikeaksi tai jopa mahdottomaksi. Monista kilpailijoista poiketen mainossuunnittelijamme ovat suorassa vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa, joten toiveet kampanjan tavoitteista ja muutoksista on helppo esittää suoraan suunnittelijalle.

Palveleva Medialuotsi

Meillä et siis joudu keskustelemaan robottien kanssa tai asiasta tietämättömän asiakaspalvelun kanssa, vaan kysymykset, toiveet ja muutokset voi helposti esittää suoraan Google Display -mainontaan erikoistuneelle asiantuntijallemme. Meillä saat laadukasta palvelua varsin kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää Google Display -mainonnasta. Voit myös tulla Helsingin, Tampereen tai Turun konttorillemme nauttimaan kupin kuumaa. Jos toimipisteenne sijaitsee Uudenmaan, Pirkanmaan tai Varsinais-Suomen alueella, voi digitaalisen markkinoinnin asiantuntija tulla tapaamaan sinua myös omaan toimipisteeseesi!