Siirry sisältöön

Harkitsetko verkkokauppa-alustan vaihtoa?

Verkkokauppa-alustan vaihtamisen ei tarvitse olla hankalaa ja aikaa vievää. Me autamme kauppiaita siirtymään Shopify-alustalle muun muassa Mycashflow-, Vilkas(ePages)-, WooCommerce-, CloverShop ja muista verkkokauppa-alustoista. Huolellinen suunnittelu ja asiakkaan tarpeiden kartoitus varmistavat alustan vaihdon onnistumisen.

Verkkokauppa-alustojen vertailuun on hyvä käyttää aikaa ja valita sellainen kokonaisuus, joka täyttää yrityksesi tarpeet, tukee kaupan markkinointia ja tehostaa myyntiä. Kannattaa varmistaa, että valittava alusta mahdollistaa kasvun ja liiketoiminnan jatkuvan kehityksen.

Huolellinen suunnittelu takaa onnistuneen siirron
Migraatioon valmistautuminen huolella helpottaa siirtotyötä ja säästää aikaa. Tärkein ja yleensä varsin työläs osa verkkokauppa-alustan vaihdossa on datan siirto vanhasta kaupasta uuteen.

Seuraavat tiedot siirretään normaalisti :

  • Tuotteet ja tuoteryhmät
  • Asiakastiedot ja tilaushistoria
  • Sisältösivut, blogit ja blogiartikkelit
  • Lahjakortit, alennuskoodit
  • Tuotearvostelut

Kannattaa jo hyvissä ajoin miettiä, mitä kaikkea vanhasta verkkokaupasta halutaan siirtää. Siirrossa on hyvä käyttää datamigraatiojärjestelmää, jolla varmistetaan, että kaikki tarpeellinen data saadaan kopioitua uutteen kauppaan.

Päivitä verkkokaupan ilmettä alustan vaihdon yhteydessä!
Uutta kauppaa kannattaa päivittää myös visuaalisesti alustan vaihdon yhteydessä. Ulkoasusuunnittelussa järkevästi valittu Premium-teema sisältää hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten tuotetietojen jäsentämisen eri välilehdille ja tietynlaiset suodattimet kategoriasivuilla.

Käyttämällä laadukkaita kuvia ja oikeita formaatteja varmistetaan myös päätelaitteesta riippumaton nopea latausaika.

Integraatiot taustajärjestelmiin
Jos vanha verkkokauppa on integroitu ulkopuoliseen järjestelmään tai muuhun taustajärjestelmään, on vastaavat ominaisuudet suunniteltava ja toteutettava ensisijaisesti Shopifyn omilla sisäänrakennetuilla toiminnallisuuksilla, ettei mitään tietoja tarvitse jatkossa siirtää manuaalisesti järjestelmästä toiseen.

Shopify on todella helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta, jonka käyttö ja ylläpito voivat poiketa vanhasta ja tutuksi tulleesta alustasta. Varaudu siihen, että kaikki asiat eivät toimi samalla tavalla kuin vanhassa kaupassa. Varaa aikaa uuden järjestelmän haltuunottoon.

Verkkokauppa päivittää oma kauppa paremmin liiketoimintaa tukevaksi ja helpottamaan kauppiaan arkea. Helpottaa tuloksen kasvamista, vapauttamalla aikaa manuaalisesta työstä myynnin kasvattamiseen ja liiketoiminta kehittämiseen.

Toimiva verkkokauppa tukee myös markkinointia
Verkkokauppa kannattaa päivittää, jotta se tukee yrityksesi liiketoimintaa paremmin ja auttaa helpottamaan kauppiaan arkea. Päivitetty verkkokauppa helpottaa tuloksen kasvamista vapauttamalla aikaa manuaalisesta työstä myynnin lisäämiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Verkkokaupa-alustatJos vanhaan verkkokauppaan hankitaan kävijöitä esimerkiksi Google- tai Facebook-mainonnan avulla, voi uudessa verkkokaupassa käyttää samoja myyntikanavia. Shopifyn avulla pääset hyödyntämään näitä kanavia vielä paremmin, sillä Shopify tukee monenlaisia myyntikanavia. Alusta esimerkiksi yhdistää verkkokaupan tuotteet automaattisesti Facebookiin ja Instagramiin.

Jos olet harkinnut siirtymistä Shopify-alustalle, ota meihin yhteyttä! Arvioidaan tilanne ja mietitään olisiko Shopify sopiva alusta juuri sinun ja liiketoimintasi tarpeisiin nyt ja jatkossa.