Siirry sisältöön

Kotisivut yritykselle Medialuotsin kautta: Ostajan opas

Yhä useampi hakee tietoa internetistä ja tekee ostopäätöksiä kotisivujen perusteella. Yrityksen kotisivut ovat siis enemmän kuin käyntikortti tai tuotteiden ja palveluiden esittelypaikka – ne ovat tehokas myynti- ja markkinointikanava, jotka oikein tehtynä lisäävät yrityksen liikevaihtoa tai jopa moninkertaistavat sen.

Medialuotsi toteuttaa yrityksen kotisivut nopeasti ja vaivattomasti

Olemme digialan kokeneita ammattilaisia ja toimimme luotettavana kumppanina kaikille yrityksille, jotka voivat liiketoiminnassaan hyödyntää alan osaamista. Yrityksen, joka ostaa kotisivunsa meiltä, ei tarvitse ymmärtää markkinoinnista tai digitaalisista palveluista käytännössä mitään. Asiantunteva tiimimme hoitaa kaiken asiakkaan antamien tietojen ja toiveiden perusteella alusta loppuun saakka, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Kaikki valmiiksi avaimet käteen -periaatteella

Meillä kotisivuihin erikoistuneet myyjät eivät myy, vaan heidän tehtävänsä on opastaa ostamaan. He kykenevät selvittämään, mikä asiakkaan liiketoiminnassa ja kotisivuprojektissa on tärkeintä, ja osaavat tarvittaessa liittää projektiin valokuvaajan, graafisen suunnittelijan tai copywriterin. Näin kotisivuprojekti ei häiritse varsinaista liiketoimintaa eikä asiakkaan tarvitse sijoittaa siihen paljon arvokasta aikaa.

Medialuotsin tekemiä sivustoja on helppo käyttää ja päivittää

Toteutamme sivustomme maailman suosituimmalla julkaisujärjestelmällä, WordPressillä. Jokainen asiakas saa meiltä koulutuksen sen käyttöön, minkä lisäksi olemme kääntäneet koko sisällönhallintajärjestelmän suomeksi ja siihen on integroitu mukaan selkeät ohjeet. Meidän asiakkaamme pystyvät siis itse sujuvasti päivittämään omia kotisivujaan aina tarvittaessa.

Me olemme kotisivujen ammattilaisia

Olemme toteuttaneet kotisivuja vuodesta 2005 asti ja samalla kehittäneet omaa tietotaitoamme siitä, miten digitaalisia työvälineitä hyödynnetään erilaisten yritysten liiketoiminnassa. Meillä on ymmärrys siitä, millaiset sivut palvelevat yritystä parhaiten. Pystymme toteuttamaan sivusto kokonaisuuksia, jotka tukevat yritysten toimintaa monien vuosien ajan, sekä tarjoamaan asiakkaillemme muita digitaalisen myynnin ja markkinoinnin palveluita asiantuntemuksella.

Yrityksesi koolla ei ole väliä

Meidän ydinosaamistamme on se, että pystymme auttamaan erilaisia ja eri aloilla työskenteleviä yrityksiä. Palvelemme esimerkiksi pienyrityksiä rakentamalla nopeita ja kustannustehokkaita sivustoja, ja suurempien toimijoiden kohdalla teemme suuria kokonaisuuksia videoineen ja 3D-animaatioineen. Tällä hetkellä rakennamme noin 500 sivustoa vuodessa ja hallitsemme yli 3 000 asiakasyrityksemme digitaalisia ratkaisuja. Meidän asiakkaamme tavoittavat omat asiakkaansa entistä tehokkaammin ja vaikuttavammin.