Iloisia uutisia sinulle Medialuotsin asiakas!


Näe mitkä yritykset käyvät kotisivuillasi ja mitä ne siellä tekevät.

Näe mitkä yritykset kotisivuillasi vierailevat ja mitä yritykset siellä tekevät.

Tarjoamme asiakkaillemme 14 päivän kokeilujakson Leadfeeder-palveluun sekä 10 % alennuksen Leadfeederin kuukausimaksuista, jos asiakkaamme päätyy ottamaan maksullisen version käyttöönsä. Leadfeederin avulla hankit helposti myyntiliidejä kotisivuiltasi. Sinun ei tarvitse kuin yhdistää Leedfeeder Google Analyticsin kanssa ja parhaat liidit tulevat suoraan sähköpostiisi. Autamme myös mielellämme yhdistämisessä.

Näe mitkä yritykset käyvät kotisivuillasi ja mitä ne siellä tekevät.

Hyvien myyntiliidien hankinta ei ole helppoa. Kotisivuillasi käy paljon potentiaalisia asiakkaita, mutta 98% heistä ei jätä yhteystietojaan. Leadfeederin avulla pystyt tunnistamaan yrityksiä, jotka ovat olleet kiinnostuneita sinusta.

Leadfeeder on työkalu myyntiliidien hankintaan. Se on suunniteltu yrityksille, jotka myyvät tuotteitaan toisille yrityksille (ei kuluttajille). Leadfeeder näyttää, mitkä yritykset ovat vierailleet sivuillasi ja mitä yritykset ovat siellä tehneet.

Leedfeederin asentaminen on helppoa, mutta jos asennuksessa kuitenkin ilmenee ongelmia tai sivuillesi ei ole asennettu Google Analyticsiä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelijamme neuvovat sinua mielellään!

KOKEILUJAKSO EI VELVOITA TILAUKSEEN

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

leadfeeder-logo-af993010