Natiivimainonta


Natiivimainonta on edullista ja maksat vain klikkauksista.

Natiivimainonta

Natiivimainonnalla tuomme yrityksesi osaksi Suomen luetuimpia uutissivustoja ja medioita. Yksilöity ja informatiivinen artikkeli tutustuttaa aiheesta kiinnostuneet lukijat entistä paremmin itse yritykseen tai sen tarjoamien tuotteiden ja palveluiden ominaisuuksiin.

Ota natiivimainonta osaksi sisältömarkkinointistrategiaasi!

Sisältömarkkinointi on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista mainosmuodoista, eikä syyttä, sillä se on tutkitusti tehokasta! Sisältömarkkinoinnin ongelmana on usein se, että vaikka sisältö olisi kuinka laadukasta, yleisö ei sitä löydä! Natiivimainoskampanjalla voimme tuoda sisältösi miljoonien ihmisten ulottuville, ja näin laadukas artikkeli saa arvoisensa yleisön. Mikäli yritykselläsi ei ole valmista artikkelia, ammattitaitoinen copywriter toteuttaa sen todella edullisesti. Tarvittaessa julkaisemme artikkelin omalla julkaisualustalla, josta on linkitys asiakkaan haluamalle sivulle. Tilaa nyt kokeilupaketti ja näe kuinka yleisö löytää yrityksellesi tärkeän sisällön.

Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

Natiivimainonta tuo yrityksesi osaksi Suomen seuratuimpia uutisia


Perinteiseen Display-mainontaan verrattuna natiivimainonta on huomattavasti konsultoivampi tapa lähestyä ostavaa asiakaskuntaa, mikä kasvattaa samalla myös yrityksen omalla kotisivulla vietettyä aikaa.

Käytämme natiivimainonnassa Strosslen ja ReadPeakin julkaisualustoja.

Miten Natiivimainonta hyödyttää yritystä?

  1. Kustannustehokasta – mainosnäytöt ilmaisia
  2. Mainonnan kohdennettavuus
  3. Informatiivinen tapa tuoda yritys esille
  4. Jakelu Suomen luetuimmissa medioissa
  5. Lisää yleisöä ja sitoutumista omiin sisältöihin
  6. Uniikkeja sivukävijöitä
  7. Kasvattaa yrityksen kotisivulla vietettyä aikaa
Natiivimainonta on vasta rantautunut Suomeen, joten kilpailu mainospaikoista ei ole vielä niin ankaraa, mitä se on perinteisemmissä digitaalisen median mainoskanavissa. Kokeile nyt, sillä vielä natiivimainonta on edullista

Natiivimainonnassa voidaan käyttää valmista artikkelia, joka on julkaistu yrityksen kotisivuilla tai jossakin muussa mediassa. Usein paras lopputulos saadaan kuitenkin siten, että artikkeli kirjoitetaan ainoastaan natiivimainontaa silmällä pitäen, jolloin se on informatiivinen, yrityksen näköinen ja ennen kaikkea myyvä. Mikäli asiakkaalla ei ole omaa artikkelia, sisällöntuotantomme toteuttaa laadukkaan artikkelin ja websuunnittelijamme suunnittelevat tyylikkään julkaisualustan, joka on suunniteltu juuri Natiivimainontaa silmällä pitäen. Ota yhteyttä myyntiimme ja kokeile natiivimainontaa jo tänään!

Natiivimainonnassa maksetaan vain klikkauksista, joten maksat vain silloin, kun artikkeliasi luetaan. Koska kilpailu mainospaikoista ei ole vielä kovaa, ovat klikkaukset varsin edullisia. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tarjous natiivimainonnasta. Voitte myös varata ajan ja tulla Helsingin, Tampereen tai Turun konttorillemme tutustumaan  syvällisemmin natiivimainonnan tuomiin mahdollisuuksiin. Asiantuntijamme tulevat myös mielellään toimipisteeseenne, mikäli toimipisteenne sijaitsee Uudenmaan, Pirkanmaan tai Varsinais-Suomen alueella.