Siirry sisältöön

Natiivimainonta

Kuluttajat arvostavat natiivimainontaa

Natiivimainonta tuo yrityksesi näkyviin Suomen luetuimmissa medioissa ja uutissivustoilla. Parhaimmillaan natiivimainonta näyttää täysin toimitukselliselta sisällöltä. Natiivimainonta hyödyntää medioita, jotka sopivat luontevasti mainostettavan tuotteen tai palvelun tavoitteisiin ja mielikuviin. Tutkimuksien perusteella natiivimainonnalla saavutetaan hyviä tuloksia, kun halutaan lisätä tunnettuutta tai ostohalukkuutta. Lukijat pitävät natiivimainonnasta, sillä se koetaan hyödylliseksi ja kiinnostavaksi.

Medialuotsi voi natiivimainonnan avulla asettaa yrityksestäsi kertovan sisällön näkyville aivan uusiin paikkoihin. Mikäli yritykselläsi ei ole sopivia artikkeleita valmiina, Medialuotsin osaava copywriter voi kirjoittaa sen puolestasi. Artikkelin lisäksi natiivimainos voi olla esimerkiksi video, blogikirjoitus, peli, kuvia, kilpailu tai infografiikkaa– yrityksesi näkyvyyden kasvumahdollisuudet ovat siis valtavat!

Tutustu natiivimainonnan mahdollisuuksiin.
Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Referenssejä

Muut palvelut
Tuorekartano Oy logo
Tuorekartano Oy logo

Perunatukkuri Tuorekartano Oy:lle on toteutettu yrityksen kotisivun laaja uudistus. Jatkuvana työnä toteutetaan digitaalisen mainonnan suunnittelu ja kampanjat, ja jatkuva sivuston hakukoneoptimointi.

Lue lisää
Cooling Tech Finland Oy logo
Cooling Tech Finland Oy logo

TempTech.fi-sivustolle valtakunnallista mainontaa somekanavissa ja Googlessa

Lue lisää
Smart Heating Oy logo
Smart Heating Oy logo

Smart Heating Oy:lle olemme toteuttaneet YouTube- ja natiivimainonnan, jotka sopivat parhaiten kertomaan yrityksen monimutkaisista palveluista.

Lue lisää
Nuorisokeskus Marttinen – digitaalinen esite ja logouudistus logo
Nuorisokeskus Marttinen – digitaalinen esite ja logouudistus logo

Toteutimme Nuorisokeskus Marttiselle uuden digitaalisen esitteen sekä logouudistuksen.

Lue lisää