Siirry sisältöön

Shopify-verkkokauppa Vilikkalan kierrätysmuovituotteille

Verkkokaupat

Asiakastarina: Vilikkala Tradehouse Oy

Pieniä ja suuria Kotisäkkejä – kotiin ja puutarhaan. Näppäriä toimistolaukkuja monitoimitilaan.

Miksi valitsitte Shopifyn verkkokauppa-alustan?

Käytimme aikaisemmin WordPress-julkaisualustaa, jonka lisäksi oli käytössä täysin erillinen verkkokauppa. Jaoimme yrityksen dataa siis useampaan lähteeseen, mikä ei ole sivujen hallinnan tai markkinoinnin kannalta järkevää. Siirtymällä Shopify-verkkokauppaan saimme tuotua hallinnan yhden käyttöjärjestelmän alle ja mahdollisuuden myydä tuotteita verkkokaupan lisäksi useissa myyntikanavissa, kuten Instagramissa, Facebookissa, Pinterestissa ja Amazonissa.

Verkkokauppa-alustana Shopify tarjoaa yrityksellemme mahdollisuuksia kansainväliseen liiketoimintaan ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mahdollistaa huolettoman jatkokehityksen.

Miten verkkokaupan perustaminen on sujunut Medialuotsi Oy:n kanssa?

Vastaanotto on ollut projektissa mielekäs. Epäselvät asiat selvitettiin ja ammattimainen tuotantotiimi opasti tarvittaessa. Toki verkkokaupan rakennustyö vaatii aina myös yrittäjältä aktiivista osallistumista, erityisesti sisällöntuotannon osalta.

Erityisen tyytyväinen olen projektin hallintaan ja siihen, miten tietoa on jaettu ja kommunikoitu – eli projektinhallinta on sujunut hyvin.

Muovipullosta
Muovipullosta kotisäkki ja toimistolaukku – Vilikkala Tradehouse Oy

Miltä projekti on tuntunut?

Aikataulullisesti projektin kanssa Medialuotsi on ollut joustava, vaikka projekti on laajentunut kehitystyön aikana. Selkeät tavoitteet ja projektin joustavuus ovat vieneet verkkoliiketoiminnan kehitystyötä haluamaamme suuntaan. Projektin aikana liiketoimintastrategiamme verkossa on kehittynyt, ja jopa muuttunut. Olemme ratkaisseet erityisesti varastonhallinnan puolen ongelmia B2B-verkkoliiketoiminnassa.

Verkkoliiketoimintapaketti Medialuotsin kanssa on hyvä mahdollisuus oppia omasta bisneksentekokyvystä, tuotteista ja mistä raha oikeasti tehdään. Projektin alussa jouduimme miettimään tarinan ja liiketoiminnallisen filosofian uudelleen kansainväliseen digitaaliseen ympäristöön sopivaksi.

– Jari Toivonen, Vilikkala Tradehouse Oy

Vilikkala Tradehouse Oy
Vilikkala Tradehouse Oy

Pyydä tarjous verkkokaupasta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.