Siirry sisältöön

Buukkaaja – yritysbuukkaus ja ajanvarauspalvelut | Tampere

Haemme nyt kahta (2) buukkaajaa / ajanvaraajaa Tampereen konttorille.

Buukkajan työtehtäviin kuuluvat myyntikäyntien sopiminen yrityspäättäjien kanssa puhelimitse ja sähköpostilla. Soitat suomalaisiin yrityksiin ja sovit heidän kanssaan tapaamiskäyntejä tai videokonferensseja.

Kyse ei ole myyntityöstä, mutta silti on tärkeätä, että kykenet keskustelemaan yrityspäättäjien kanssa konsultoivasti digitaalisista markkinointimahdollisuuksista.

Tarjoamme yritysasiakkaille mitattavia markkinointikanavia, kuten Google AdWords, Display, Facebook, Instagram, YouTube. Toteutamme asiakkaille myös hakukoneoptimointia (SEO), Chat-palveluja, kotisivuja ja verkkokauppoja.

Haluamme, että buukkaajat voivat keskittyä laadukkaiden tapaamisten sopimiseen, joten tarjoamme pysyvän 1850 € pohjapalkan, ajanvarausprovisiot ja toteutuneista kaupoista myös myyntiprovisiot. Palkkauksesta ja tuotteista johtuen ajanvaraajien työ on mielekästä ja tuloksellisesti palkitsevaa.

Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteeseen hakemus@medialuotsi.fi viimeistään 18.01.2022 mennessä.

Medialuotsi on yksi suurimmista digitaaliseen markkinointiin keskittyvistä toimistoista Suomessa. Asiakaskuntamme koostuu n. 5 000 yritysasiakkaasta.

Medialuotsilla arvostamme vapautta, vastuuta ja rentoa fiilistä. Vältämme turhaa byrokratiaa ja keskitymme olennaiseen, jolloin innostus ja energia kohdistuu mielenkiintoisten projektien ratkaisemiseen. Strategiamme on olla alan paras työnantaja, jolla on tyytyväisimmät asiakkaat.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: hakemus@medialuotsi.fi