Siirry sisältöön

Medialuotsin ASIAKASPALVELU etsii uutta työkaveria! Tampere

Asiakaspalvelu medialuotsi oy | medialuotsi oy
Asiakaspalvelu medialuotsi oy

Asiakaspalvelutiimissä työtehtäviisi kuuluu asiakasyritysten päivittäisten digimarkkinointiin liittyvien asioiden, laskutuksen sekä haasteiden ratkaiseminen eri palvelukanavia (sähköposti, puhelin, chat) käyttäen.

Työssä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa, minkä lisäksi englannin kielen taito ja vankka perusosaaminen toimistojärjestelmistä katsotaan eduksi. Uudelta työkaverilta toivomme myös kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Koulutamme kaikki työntekijämme käyttämään tarvittavia järjestelmiä, ja mukavat työkaverit ovat myös apuna aina tarvittaessa. Asiakaspalvelussa pääset työskentelemään rennon ja huumorintajuisen tiimin kanssa.

Jos haluat erottua eduksesi muiden hakijoiden joukosta, niin omaat kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Hakemuspinon päällimmäiseksi pääset, jos myös digimarkkinointiala on sinulle jo entuudestaan tuttua.

Olet sitten juuri valmistumassa oleva opiskelija tai itseoppinut huippuosaaja, nyt sinulla on mahdollisuus siirtyä heti työelämän pariin. Jos valmistumisesi on kiinni pakollisesta harjoittelusta, voit suorittaa sen työn ohessa samanaikaisesti.

Millaista on olla Medialuotsilla töissä?

  • Kommunikoiva ja rento työympäristö, jossa jokainen saa olla oma itsensä
  • Työsuhde-edut: etätyömahdollisuus, Smartum-setelit ja liikuntaetu
  • Liukuva työaika
  • Mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön ja palkkaukseen
  • Mahdollisuus käyttää työaikaa uusien taitojen oppimiseen ja kehittämiseen
  • Työterveyspalvelut

Hakemukset pyydämme lähettämään nimikkeellä  ”Asiakaspalvelu” 28.2.2023 mennessä.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: posti@medialuotsi.fi

Tutustu Medialuotsiin