Siirry sisältöön

Valokuvaus

Ammattilainen valokuvaaja ottaa hyvät kuvat tuotteistasi, henkilöstöstäsi ja aineistoksi kotisivuillesi tai verkkokauppaan. Edustavat valokuvat parantavat yrityksesi imagoa ja luovat sen kuuluisan hyvän ensivaikutelman. 

Valokuvauksella rakennat pohjan yritysilmeellesi

Valokuvaajamme toteuttavat tuotevalokuvaukset, yrityskuvat ja henkilökuvat studio-olosuhteissa tai paikan päällä. Yrityksen brändin uudistamisessa valokuvaajat ja graafikot osaavat yhteistyössä ideoida ja luoda tavoitellun yritysilmeen ja yritykselle sopivan uudistetun värimaailman. Kun yrityksen valokuvat on ottanut ammattivalokuvaaja huippulaadukkaalla valokuvauskalustolla, on yrityksellänne kaikkeen muuhun materiaalin tuotantoon, mainontaan ja esimerkiksi kotisivujen luomiseen vahva pohja.

Valokuvaustiimimme toimii saumattomasti yhdessä graafisen tuotannon ja kotisivutuotantomme kanssa, joten saatte suunnitellusti kerralla tarvitsemanne valokuvat kaikkiin erilaisiin markkinointitarpeisiinne.

Yrityskuvaus

Yrityksen valokuvaus on sijoitus tulevaan, sillä kerran hyvin otetut kuvat yrityksestä ja henkilöstöstäsi palvelevat pitkään mainonnassa ja brändäyksessä. Henkilökuvat ja oikeat yrityskuvat päivittäisestä työympäristöstä esittelevät yksilöllisesti palvelusi ja henkilökuntasi.  Omia yrityskuvia kannattaa käyttää kuvapankkikuvien sijaan kotisivuilla, mainonnassa ja sosiaalisessa mediassa. Jatkossa kaikesta muusta materiaalin ja mainosten suunnittelusta tulee helpompaa, halvempaa ja tehokkaampaa, kun erotut massasta omalla yritysilmeelläsi. Valokuvaajamme saat myös tilattua yrityksenne juhla- ja tapahtumakuvaukseen.

Tuote kuvassa vai tuotekuva?

Hyvät tuotekuvat ovat tarpeellinen sijoitus kun haluat hyvällä tavalla mieleen jäävän verkkokaupan tai kotisivun. Ammattimaisesti otetut tuotevalokuvat kuvataan täyskennoisella kameralla huippulaatuisena lisävalaistuksella tai studiossa. Hyvä tuotevalokuvaaja suunnittelee tuotevalokuvauksen edustamaan yksilöllistä yritysilmettäsi ja esittelemään tuotteesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Jo olemassa olevia tuotekuviasi muita kuva-aineistoja voimme jälkikäsitellä ja editoimalla poistaa varjoja, parantaa kirkautta, säätää värejä ja poistaa häiritsevät taustat, eli syvätä kuvat.  

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Referenssejä

Kuvauspalvelut
Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy logo
Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy logo

Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co:n laaja kotisivu-uudistus.

Lue lisää

Videotuotannon referenssi

Videotuotannon referenssi

Kooste kokeneen tuotantotiimimme eri projekteista.

Lue lisää

3D-kuvauksen referenssi

3D-kuvauksen referenssi

Koostevideo viimeaikaisista 3D-mallinnuksista ja animaatiosta.

Lue lisää