Siirry sisältöön

Verkkokauppa yritykselle

Verkkokaupparatkaisut yritykselle

Medialuotsilla rakennamme verkkokaupat kokeneiden suunnittelijoiden toimesta.  Ammattilaisemme ymmärtävät verkkokauppa-alustojen toiminnallisuudet sekä niiden vaatimukset, jotta verkkokauppasi myy. Kuljemme mukanasi koko matkan lähtöpisteestä aina käytön opastukseen asti.

Verkkokauppasi ulkoasu ja toiminnallisuus räätälöidään myymiesi tuotteiden ja palveluiden mukaan toimivaksi kokonaisuudeksi omalla yritysilmeelläsi. Toimitat meille logon, kuvat, ja mahdolliset värikoodit – me teemme ohjeiden ja toiveiden mukaisen ulkoasuehdotuksen. 

Näyttävän ulkoasun lisäksi verkkokauppa-asiantuntijamme pitävät huolen, että verkkokauppasi on käyttäjäystävällinen ja taipuu mobiililaitteisiin ja tietokoneille näytön koosta riippumatta. 

Kanssamme saat tuotteesi myyntiin B2B- ja B2C-verkkokauppaan ja tarvitsemasi teknisen tuen ylläpitoon ja optimointiin. Shopify-alustalla verkkokaupan perustaminen on kustannustehokasta Medialuotsin ammattilaisten kanssa.

Lue lisää asiakastarinoistamme.

Pyydä tarjous Shopify-verkkokaupasta!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Referenssejä

Verkkokaupat
Session Store logo
Session Store logo

Asiakkaalle toteutettiin Shopify -verkkokauppa ja laaja käyttöönottokoulutus.

Lue lisää
Shopify-verkkokauppa Vilikkalan kierrätysmuovituotteille logo
Shopify-verkkokauppa Vilikkalan kierrätysmuovituotteille logo

Asiakkaalle toteutettiin Shopify-verkkokauppa jossa B2B-, B2C-, ja varainhankintatoiminnallisuudet, ja laaja käyttöönottokoulutus Medialuotsin kouluttajan kanssa.

Lue lisää
Facebook- ja Google-mainonta – FitBalance Oy logo
Facebook- ja Google-mainonta – FitBalance Oy logo

Teemme FitBalance Oy:lle Facebook- ja Google Ads -mainontaa. Mainoskampanjat ovat kasvattaneet asiakkaan verkkokaupan liikennettä sekä laittaneet uuden yrityksen markkinoinnin vauhdilla käyntiin.

Lue lisää