Siirry sisältöön

WordPress Developer Johanna Leskelä

Kuka olet ja mitä teet Medialuotsilla?

Johanna Leskelä - Medialuotsi Oy
Johanna Leskelä – Medialuotsi Oy

Olen Johanna Leskelä, kouluista minulla on tutkinnot tradenomi ja fm vokologi. Olen kädet saveen -ihminen ja teen Medialuotsilla verkkosivuja.

Kuinka pitkään olet ollut täällä töissä?
Aloitin tämän vuoden maaliskuussa, joten nyt olen ollut talossa kohta viisi kuukautta.

Millainen on aiempi työkokemuksesi?
Aikaisempi työkokemukseni on todella kirjava! Olen työskennellyt markkinatutkimus- ja kaupan alalla sekä yrittäjänä ja opiskeluaikoina lukuisissa erilaisissa pätkätöissä jäkälän kerääjästä tiskaajaan. Pisin työurani tähän mennessä on ollut yrittäjyyteni äänenkäytön kouluttajana, mitä olen tehnyt kohta kymmenen vuoden ajan. Siinä sivussa suunnittelin verkkosivuja omalle yritystoiminnalleni ja jonkin verran myös tilauksesta.

Kuinka teknisesti pätevä täytyy olla työssäsi?
Käytämme WordPress-alustaa sivustoissamme, joten sen tuntemus on välttämätöntä. Apua on myös jos ymmärtää mitä alusta on syönyt – eli CSS, JavaScript, php ja sql tulevat väistämättä jollain tavalla tutuiksi. Jonkin verran teen myös kevyttä kuvankäsittelyä Photoshopilla.

Millainen on tyypillinen työviikkosi?
Viikon aikana työskentelen usean eri asiakkaan projektin kimpussa. Aloitan tekemään uusia sivuja, teen muutoksia tekeillä oleviin sivustoihin asiakkaalta tulleiden toiveiden mukaisesti, tai julkaisen valmistuneita sivustoja. Joskus teen myös laajennuksia valmiisiin sivustoihin.
Olen työskennellyt pääasiassa etänä kotoa käsin, mutta syksyllä on tarkoitus olla toimistolla ainakin muutamana päivänä viikossa.

Mikä sai hakemaan työpaikkaa Medialuotsilta?
Pari vuotta sitten päätin tähdätä siihen, että voisin tehdä verkkosivuja päätyökseni. Perustin aputoiminimen ja aloin kaupallistaa osaamistani kunnolla. Yrittäjyyden epävarmuus ja yksin tekeminen alkoivat kuitenkin jo puuduttaa, ja kaipasin ihmisiä ympärilleni. Haluan kehittyä web-suunnittelijana ja toisten kanssa se on ollut paljon nopeampaa ja mielekkäämpää. Medialuotsin paikka oli minulle kuin nappi silmään.

Kuvaile vielä yhdellä lauseella Medialuotsia työpaikkana.
Medialuotsilaiset muodostavat kokonaisuuden, jossa jokainen on ainutlaatuinen, omalla tavallaan ja osaamisellaan yhteisölle tärkeä.