Siirry sisältöön

Uudet kotisivut – Kessote

Kotisivut

Asiakkaalle toteutettiin uudet, nuorten netinkäyttäjien maun mukaiset verkkosivut

Medialuotsin tekemä Tukeatarjolla.fi-sivusto oli osa Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän (Kessote) Nuori Mieli -hanketta.

Kessote lähestyi meitä loppuvuodesta 2021 tarjouspyynnöllä. Medialuotsi voitti tarjouskilpailun ylivoimaisesti osoittamalla, että olemme sisäistäneet asiakkaan projektille asettamat tavoitteet. Myös Medialuotsin aktiivisuus teki asiakkaaseen vaikutuksen.

Nuorten mielenterveyspalvelut helposti löydettäviksi

Kouluterveyskyselyn mukaan koronaan liittyneet erilaiset rajoitustoimet ja esimerkiksi etäopiskelu ovat osaltaan vaikuttaneet nuorten hyvinvointiin ja mielenterveyteen. Tukeatarjolla.fi-sivustosta haluttiin nuorten oma, heitä varten suunniteltu ja rakennettu sivusto, josta he löytävät helposti oman alueensa mielenterveyspalvelut ja tärkeät yhteystiedot.

Projekti startattiin suunnittelupalaverilla, jossa läpikäytyjen referenssien pohjalta asiakkaat koostivat oman hahmotelmansa sivuston rakenteesta. Asiakkaalla oli hyvin selkeät toiveet ja tavoitteet, joiden pohjalta verkkosivun demoversion työstäminen oli helppoa. Yhteinen sävel löytyi jo ensitapaamisella.

Demosivua hiomalla syntyi täydellinen lopputulos

Asiakkaat olivat todella vaikuttuneita, kuinka nappiin jo ensimmäinen demoversio meni. Värimaailma, kuvat ja asettelu ovat lopullisessa versiossa lähes samat kuin demovaiheessa. Pienten muutosten jälkeen saimme sivut auki 13.4.2022 opiskelijoiden mielenterveyspäivän kunniaksi! Projektin lopuksi kävimme läpi sivuston ylläpitoa, ja jatkossa asiakkaat pystyvät itsenäisesti päivittämään sivuja – helposti ja nopeasti!

”Terveydenhuollon asiantuntijoina saimme mukaan hanketyöhön Medialuotsin hurmaavan ja selkokielisen Sinin! Teknologiset ratkaisut on avattu sellaisilla termeillä, että olemme pysyneet mukana matkassa! Asiakaspalvelu on ollut alusta loppuun ensiluokkaista ja ripeää. Yhteistyössä on saatu alueemme nuorten tuki- ja mielenterveyspalveluja esille kohderyhmää huomioivalla tavalla!” – Riikka Turku, vs. johtava psykologi, Kessote

Tämä projekti onnistui aktiivisen yhteistyön tuloksena. Olemme kiitollisia, että asiakas otti yhteyttä ja luotti meille tämän tärkeän projektin. Toivomme että nuoret pitävät sivustosta ja löytävät sen kautta apua, kun sitä tarvitsevat.

Kessoten asiakkuutta hoiti myyntipäällikkö Sini Kallio Medialuotsin Turun konttorilta.