Hakukoneoptimointi


SEO ja Medialuotsi – kun haluat, että verkkosivustosi todella löytyy verkosta

Hakukoneoptimointi

Asiantuntijoidemme jatkuva itseopiskelu ja kouluttautuminen hakukoneoptimoinnin uusimpiin ilmiöihin antaa parhaan mahdollisen pohjan yrityksen löydettävyydelle hakukonemaailman kovassa kilpailussa. Teemme työmme luotettavasti ja läpinäkyvästi, koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, nyt ja jatkossa!
Parhaimmillaan hakukoneoptimointi huomioidaan jo sivustoa rakennettaessa. Kuten kaikki rakentaminen, myös hakuoptimoinnin tietoinen kasaaminen alkaa perustasta. Hakukoneoptimointi on pitkäjänteistä työtä, ja myös tulokset saadaan pitkällä aikavälillä. Ei Roomaakaan rakennettu päivässä!

Tutustu tarkemmin SEO-analyysiin

Mitä hakukoneoptimoinnilla voidaan sitten saavuttaa?

  • Lisää liikennettä sivuille
  • Parempaa mielikuvaa yrityksestä
  • Yrityksen näkyvyyttä ja luotettavuutta
  • Parantaa asiakas- ja käyttäjäkokemusta

Lupaamme

…että hakukonelöydettävyys kasvaa
…että olemme läpinäkyviä
…että tuloksemme on mitattavissa
…että teemme työmme suurella intohimolla ja sydämellä

Ensiluokkainen hakukoneoptimointi:

…on pitkäjänteistä ja tavoitteellista
…on mitattavaa ja suunnitelmallista
…on laadun kehitystä
…on tuottavaa
…on kasvavaa luottamusta

Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

SERP? Mikä ihmeen SERP?


Hakukoneoptimoinnin yhteydessä kuulee toisinaan puhuttavan myös SERP-lyhennelmästä. Kirjainlyhennelmä kokonaisuudessaan tarkoittaa sijoittumista hakukoneissa, SERP – Search Engine Result Page.

Hyvä hakukoneoptimointi ei ole ainoastaan suunnittelua hakukoneille, vaan sivusto palvelee verkkosivuston käyttäjää hakukoneoptimoinnin jälkeen entistäkin paremmin.

Hakukoneoptimointi ja Google Ads -mainonta eivät sulje toisiaan pois vaan tukevat toinen toisiaan.  Oikein tehty hakukoneoptimointi madaltaa myös maksetun Google-mainonnan hintoja, joten mainontaa ja optimointia kannattaa tehdä yhdessä.