Siirry sisältöön

Display-mainonta

Display-mainonta tehokkaasti kohdennettua visuaalista hakusanamainontaa

Display-mainonta on Googlen tarjoaman display-verkoston kautta kohdennettua mainontaa, jonka suosio on tasaisessa kasvussa. Googlen hakukonemainonta on pääasiassa tekstimainontaa, mutta display-verkoston kautta Googlessa pystytään hyödyntämään myös kuvallisia näyttömainoksia, liikkuvaan kuvaan perustuvia bannerimainoksia ja jopa videoita. Display-mainonta tarjoaa mainostajan käyttöön Googlen omat työkalut, joilla mainonta voidaan kohdistaa paikallisesti, kielen perusteella tai pelkästään tietyille käyttäjäryhmille. Myös mainonnan tulosten mitattavuus ja raportointi on Google-hakusanamainonnan huippuluokkaa. Medialuotsi on display-mainonnan asiantuntija!

Display-mainonnan hinta on klikkiperusteinen ilman hukkakontakteja. Mainostaja maksaa vain asiakkaista, jotka siirtyvät display-mainoksesta yrityksen verkkosivuille. Medialuotsin toteuttama Display-mainonta on tehokas tapa tehdä visuaalista, yrityksen omasta ilmeestä lähtevää, tarkalle kohderyhmälle suunnattua hakusanamainontaa.

Pyydä tarjous display-mainonnasta!

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Referenssejä

Banneri- ja videomainonta
Smart Heating Oy logo
Smart Heating Oy logo

Smart Heating Oy:lle olemme toteuttaneet YouTube- ja natiivimainonnan, jotka sopivat parhaiten kertomaan yrityksen monimutkaisista palveluista.

Lue lisää
Cooling Tech Finland Oy logo
Cooling Tech Finland Oy logo

TempTech.fi-sivustolle valtakunnallista mainontaa somekanavissa ja Googlessa

Lue lisää
Hautauspalvelu Toro logo
Hautauspalvelu Toro logo

Hautauspalvelu Toro on ulkoistanut digitaalisen markkinointinsa Medialuotsi Oy:lle.

Lue lisää
Uotilan Leipomo logo
Uotilan Leipomo logo

Asiakkaalle toteutetaan YouTube mainontaa, sekä bannerimainontaa Googlessa.

Lue lisää
Tuorekartano Oy logo
Tuorekartano Oy logo

Perunatukkuri Tuorekartano Oy:lle on toteutettu yrityksen kotisivun laaja uudistus. Jatkuvana työnä toteutetaan digitaalisen mainonnan suunnittelu ja kampanjat, ja jatkuva sivuston hakukoneoptimointi.

Lue lisää