Siirry sisältöön

Display-mainonta

Display-mainonta tehokkaasti kohdennettua visuaalista hakusanamainontaa

Display-mainonta on Googlen tarjoaman display-verkoston kautta kohdennettua mainontaa, jonka suosio on tasaisessa kasvussa. Googlen hakukonemainonta on pääasiassa tekstimainontaa, mutta display-verkoston kautta Googlessa pystytään hyödyntämään myös kuvallisia näyttömainoksia, liikkuvaan kuvaan perustuvia bannerimainoksia ja jopa videoita. Display-mainonta tarjoaa mainostajan käyttöön Googlen omat työkalut, joilla mainonta voidaan kohdistaa paikallisesti, kielen perusteella tai pelkästään tietyille käyttäjäryhmille. Myös mainonnan tulosten mitattavuus ja raportointi on Google-hakusanamainonnan huippuluokkaa. Medialuotsi on display-mainonnan asiantuntija!

Display-mainonnan hinta on klikkiperusteinen ilman hukkakontakteja. Mainostaja maksaa vain asiakkaista, jotka siirtyvät display-mainoksesta yrityksen verkkosivuille. Medialuotsin toteuttama Display-mainonta on tehokas tapa tehdä visuaalista, yrityksen omasta ilmeestä lähtevää, tarkalle kohderyhmälle suunnattua hakusanamainontaa.

Pyydä tarjous display-mainonnasta!

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Referenssejä

Banneri- ja videomainonta
Cooling Tech Finland Oy logo
Cooling Tech Finland Oy logo

TempTech.fi-sivustolle valtakunnallista mainontaa somekanavissa ja Googlessa

Lue lisää
Tuorekartano Oy logo
Tuorekartano Oy logo

Perunatukkuri Tuorekartano Oy:lle on toteutettu yrityksen kotisivun laaja uudistus. Jatkuvana työnä toteutetaan digitaalisen mainonnan suunnittelu ja kampanjat, ja jatkuva sivuston hakukoneoptimointi.

Lue lisää
Smart Heating Oy logo
Smart Heating Oy logo

Smart Heating Oy:lle olemme toteuttaneet YouTube- ja natiivimainonnan, jotka sopivat parhaiten kertomaan yrityksen monimutkaisista palveluista.

Lue lisää
Uotilan Leipomo logo
Uotilan Leipomo logo

Asiakkaalle toteutetaan YouTube mainontaa, sekä bannerimainontaa Googlessa.

Lue lisää
Hautauspalvelu Toro logo
Hautauspalvelu Toro logo

Hautauspalvelu Toro on ulkoistanut digitaalisen markkinointinsa Medialuotsi Oy:lle.

Lue lisää