Siirry sisältöön

Google-mainonta – FLEETBook

Banneri- ja videomainonta Hakusanamainonta

Google-mainonta moninkertaisti FLEETBookin näkyvyyden

FLEETBook on nykyaikainen ja tehokas kaluston- ja kulujenhallinnan järjestelmä, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kuljetusalan yrityksille. Palvelun avulla asiakkaat pystyvät tehostamaan toimintaansa ja sen laatua.

FLEETBookin Pasi Karjalainen otti Medialuotsiin yhteyttä toukokuussa 2022 ja tiedusteli, millaista markkinointiapua voisimme heidän yritykselleen tarjota. Teams-palaveri järjestettiin jo seuraavana päivänä.

”Me kaksi myyntihenkistä ihmistä saimme molemmat todella paljon ideoita palaverista ja monipuolinen Google-yhteistyö oli valmis käynnistymään!” sanoo Medialuotsin myyntipäällikkö Sini Kallio.

Digimarkkinoinnilla kohti asiakkaan tavoitteita

Asiakkaalla oli selkeä visio siitä, mihin suuntaan hän haluaa yritystä kehittää, ketkä soveltuvat asiakkaiksi ja hän myös ymmärsi nykyaikaisen markkinoinnin päälle – on oltava päivittäin esillä, oikea-aikaisesti, jotta herättää juuri oikeiden ihmisten huomion.

Asiakkaalle päätettiin toteuttaa sekä Googlen Display -mainontaa, hakusanamainontaa että remarketing-mainontaa. Tulokset puhuvat puolestaan.

Google-mainonnalla lisää kontakteja

”Olen ollut erittäin tyytyväinen Medialuotsin toimintaan markkinointiyhteistyössä. Näkyvyys ja kontaktit ovat moninkertaistuneet ja tuotteemme on saanut mukavasti uusia tyytyväisiä käyttäjiä ja sen tunnettavuus on parantunut”, kertoo FLEETBookin toimitusjohtaja Pasi Karjalainen.

Asiakkaan mukaan Medialuotsin toiminta on ollut ammattitaitoista, meillä on hyvä näkemys ja olemme ottaneet todella hyvin asiakkaan asian omakseen.

”Medialuotsilla toiminta ei jää kaupan jälkeen pelkkien lupausten varaan, he myös toteuttavat lupauksensa hyvin!  Voin suositella vilpittömästi Medialuotsia ja erityisesti Sinin tapaa hoitaa asioita erittäin asiakaslähtöisesti. ” – Toimitusjohtaja Pasi Karjalainen, FLEETBook

FLEETBookin asiakkuutta hoitaa myyntipäällikkö Sini Kallio Medialuotsin Turun konttorilta.

Lisätietoa:

www.fleetbook.fi

Esimerkki FLEETBookin mainoksesta.