Kotisivut yritykselle


Medialuotsin laadukkailla kotisivuilla tavoitat vanhat ja uudet asiakkaat, mobiililaitteissa ja tietokoneissa. Ota yhteyttä ja kysy kilpailukykyinen tarjous – meillä yllätyt vain positiivisesti!

Kotisivut yritykselle

  • Asiakkaillasi on kymmeniä erikokoisia näyttöjä, joten on ensiarvoisen tärkeää, että myös yrityksen kotisivut toimivat kaikilla laitteilla.
  • Yrityksen kotisivut ovat tärkein käyntikortti verkossa.
  • Meillä on yli 15 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista. Tiedämme siis, mikä kotisivuilla toimii ja mikä puolestaan ei.
  • Helposti mukautuvat ja nykyaikaiset kotisivupohjamme mahdollistavat tyylikkäät kotisivut edulliseen hintaan.
  • Teemme myös uniikkeja kotisivuratkaisuja.

 

KATSO KOTISIVUREFERENSSIT

Yrityksen kotisivut

  • Tutkimusten mukaan jopa kolmasosa ihmisistä poistuu välittömästi yrityksen kotisivuilta, mikäli sivut eivät toimi käytössä olevalla laitteella.
  • Google suosii mobiililaitteilla tehdyissä hauissa mobiiliystävällisiä kotisivuja.
  • Internetin käyttö mobiililaitteilla kasvaa räjähdysmäisesti vuosittain.
  • Suomalaisilla on keskimäärin 3 eri laitetta, joilla he käyttävät internetiä.
  • Yrityksen kotisivujen toimivuus käytettävissä olevalla laitteella vaikuttaa merkittävästi ostopäätökseen.

Pyydä tarjous mobiiliystävällisistä kotisivuista, jotka toimivat missä vain, koska vain ja millä laitteella tahansa!

Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

Toteuttamamme kotisivut toimivat mainiosti kaikilla laitteilla älykellosta elokuvateatterin valkokankaaseen


Yrityksen kotisivut ovat usein ensimmäinen kontakti, jonka yritys tarjoaa asiakkaalleen. Näin asiakkaan ensimmäinen vaikutelma yrityksen tarjoamista palveluista ja tuotteista muodostuu yrityksen kotisivujen laadun perusteella. On siis ensiarvoisen tärkeää, että yrityksen kotisivujen taso vastaa palveluiden ja tuotteiden tasoa. Jos näin ei ole, moni potentiaalinen asiakas etsii mielestään paremman tuotteen tai palvelun. Yrityksen kotisivut ovat myös tärkeä osa asiakaspalvelua! Asiakaspalvelussa on tärkeintä saada asiakkaan kaipaama tieto mahdollisimman pian asiakkaan ulottuville. Toimivilla kotisivuilla se onnistuu ilman, että sinun tarvitsee uhrata kallista työaikaasi.

Toteutamme laadukkaat ja toimivat kotisivut avaimet käteen -periaatteella asiakkaan toiveita kuunnellen. Sivujen lisäksi tarjoamme oivan tutustumispaketin digitaalisen markkinoinnin saloihin. Tutustumispaketit kohdistamme suosituimpiin digitaalisen median palveluihin, joita ovat mm. Google, Bing ja Facebook. Nyt on aika tilata uudet kotisivut yritykselle! Pyydä tarjous tai varaa asiantuntijalta aika. Asiantuntijamme palvelevat sinua omassa toimipisteessäsi Pirkanmaan, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Tai vastaavasti voit tulla kahville Helsingin, Turun tai Tampereen konttorille. Varaa aikasi asiakaspalvelustamme!

Medialuotsilla on jo yli 15 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja yritysten kotisivujakin olemme toteuttaneet yli 10 vuoden ajan. Tilaamalla nyt kotisivut yritykselle saat kokeilukampanjan hakusanamarkkinointiin ja huomaat heti digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämisessä!

Responsiiviset kotisivut

Responsiiviset kotisivumme ovat luonnostaan hakukoneystävällisiä. Käytämme pääasiassa WordPress-julkaisujärjestelmää, joka itsessään on hakukoneystävällinen. Lisäksi toteuttamiemme kotisivujen rakenne on sellainen, että pelkästään laadukkaalla sisällöllä sivut tulevat hyvin esille Googlen ja Bingin hakutuloksissa.

Julkaisualustana WordPress

WordPress-sivujen päivittäminen on helppoa ja vain harvoin asiakkaamme turvautuvat apuumme sivujen päivityksen yhteydessä. Henkilökuntamme on kuitenkin aina valmis auttamaan, mikäli sivujen päivityksessä ilmenee ongelmia.