Siirry sisältöön

Autohaus Boost Oy

Hakusanamainonta Kotisivut

Asiakkaalle toteutettiin kotisivut sekä Googletilinsä hallinnointi -yhteistyö.

Asiakas oli kotisivu-uudistuksensa kanssa pattitilanteessa. Osaamista itsenäiseen sivutoteutukseen olisi löytynyt, mutta aikaa ei. Myös teknisten yksityiskohtien ja turvallisuuskysymysten johdosta asiakas luottautui teettämään sivut meillä, jotta kokonaisuudesta saatiin nykyajan vaatimusten mukainen ja toimiva.

Tarjosimme asiakkaalle kertatyönä uuden verkkosivun toteutuksen WordPressin räätälöidylle pohjalle. Sisältömateriaali löytyi ilmaisesta kuvapankista ja tekstien tuottoon hyödynnettiin Copywriter-palvelua. Sivu rakentui asiakkaan aikataulun mukaisesti, jotta asiakas pääsi seuraamaan toteutuksen kulkua töidensä ohella ja vaikuttamaan kaikkeen.

Sivun valmistuttua asiakas ei maksa meille kuukausi- tai vuosimaksuja, vaan pääsee itsenäisesti muokkaamaan sivusisältöään tarpeen vaatiessa. Olemme myös taustatukena ongelmatilanteiden varalta ja asiakas on aina vapaa olemaan meihin yhteydessä.

Asiakashankinnan tehostamiseksi ja sivuliikenteensä lisäämiseksi asiakas teettää meillä Google-tilinsä hallinnointia. Tarkoitus on toimia itseohjautuvana markkinointikumppanina ja toimiva yhteistyö koostuu sekä yhteyshenkilön aktiivisuudesta, että tuotannon teknisten toteuttajien ammattitaidosta.

Kampanjoista saatiin asiakkaan itsenäiseen toteutukseen nähden tuottavampia ja onnistunut ylläpito vaatii jatkuvaa työtä. Raportoimme tuloksista asiakkaalle säännöllisesti, vaikka toteutusta pääsee seuraamaan myös itse kirjautumalla omalle tililleen. Palavereja tilin kehityksestä käydään aktiivisesti ja idea vapauttaa asiakas mainostoteutukselta oikean työnsä pariin, on toteutunut.

Autohaus Boost Oy:n asiakkuutta hoitaa media- ja markkinointikonsultti Karoliina Nieminen Tampereen konttorin myyntitiimissä.

”Nettisivuprojekti toteutettiin toiveidemme pohjalta. Ideoitamme ja ajatuksia nettisivujen ulkoasusta ja siellä olevista toiminnoista kuunneltiin. Lopputulos on samaan aikaan toimiva ja ulkoasu asianmukainen. Sivujen valmistuttua olemme yllättyneet miten iso merkitys toimivalla Google markkinointikampanjalla voi olla yrityksen näkyvyyteen ja tavoitettavuuteen. Voimme vilpittömästi suositella Medialuotsin palveluita ja kiittää heidän projektitiimiä onnistuneesta työstä.”

-Esa Laakso, Autohaus Boost Oy

Medialuotsi Oy, ammattilaisen asialla
Medialuotsi Oy, ammattilaisen asialla

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.