Instagram-mainonta


Instagram on yksi maailman suurimmista sosiaalisen median kanavista. Sillä on jo yli miljardi aktiivista käyttäjää.

Instagram-mainonta

Instagram-mainonnalla tavoitat yli miljoona suomalaista. Verrattuna muihin sosiaalisen median kanaviin sen käyttäjät ovat tutkitusti myös aktiivisempia. Medialuotsi toteuttaa Instagram-mainoskampanjan siten, että mainoskuvat istutetaan luontevasti muuhun Instagram-virtaan.

Ota yhteyttä myyntimme ja pyydä kilpailukykyinen tarjous! Voit myös pyytää asiantuntijaamme Uudenmaan, Pirkanmaan tai Varsinais-Suomen alueella tulemaan omalle toimipisteellesi kertomaan enemmän Instagram-mainonnasta.

Lisätietoa Instagram mainonnasta

Tietoa Instagram-mainonnasta

  1. Instagramissa menestyy laadukkailla videoilla ja kuvilla.
  2. Instagramilla tavoitetaan jo n. 1,6 miljoonaa käyttäjää Suomessa.
  3. Instagram-mainonnassa käytetään Facebookin laadukkaita kohdistusvaihtoehtoja.
  4. Instagramin käyttäjämäärä kasvaa koko ajan.
  5. Instagram on erityisesti nuorten suosima kanava, mutta sen käyttö lisääntyy myös vanhempien keskuudessa.
Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

Instagram-mainonnalla tavoitat kohdeyleisön heille mieluisan sisällön parista


Instagram-mainonnan hinta

Monipuolisten kohdistusvaihtoehtojen avulla voit kohdistaa mainoksesi näkymään vain esimerkiksi oman kyläsi alueella. Tästä syystä mainostaminen onkin tehokasta myös pienemmällä budjetilla. Voit siis aloittaa Instagram-mainonnan aluksi pienemmällä budjetilla ja menestyksen myötä korottaa panoksia. Hallinnointikulumme määräytyvät kokonaisbudjetin perusteella, alk. 69 €/kk + alv. Ota yhteyttä myyntimme ja kerro, paljonko olet valmis sijoittamaan Instagram-mainontaan. Laskemme nopeasti kilpailukykyisen tarjouksen!

Miksi Instagram-mainonta?

  1. Instagram mainokset voivat olla kuvia, kuvakarusellejä tai jopa 30 sekunnin mittaisia videoita.
  2. Call To Action -painikkeiden avulla yritykset pystyvät suoraan ohjaamaan mainoksen katselijan esimerkiksi yrityksen kotisivuille.
  3. Alueellinen kohdistus: tavoita Instagramista henkilöt jopa vain oman paikkakuntasi alueelta. Ole esillä vain niille, joille haluat olla esille.
  4. Instagram-mainoksen voi kohdistaa näkymään oikealle kohderyhmälle mm. siviilisäädyn, koulutuksen, kiinnostusten kohteiden ja iän mukaan.
  5. Mainokset räätälöidään näkymään kaikkein tärkeimmälle asiakasryhmälle Instagramin kuvavirrassa
Medialuotsilla on jo yli 14 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista. Aloitimme Instagramissa mainostamisen heti, kun se oli Suomessa mahdollista.