Instagram Mainonta


Instagram on yksi maailman suurimmista sosiaalisen median kanavista. Sillä on jo yli 500 miljoonaa aktiivista käyttäjää

Instagram mainonta

Instagram-mainonnalla tavoitat yli miljoona suomalaista, ja verrattuna muihin sosiaalisen median kanaviin sen käyttäjät ovat tutkitusti aktiivisempia. Medialuotsi toteuttaa Instagram mainoskampanjan siten, että mainoskuvat istutetaan luontevasti muuhun Instagram-virtaan.

Ota yhteyttä myyntimme ja pyydä kilpailukykyinen tarjous! Voit myös pyytää asiantuntijaamme Uudenmaan, Pirkanmaan tai Varsinais-Suomen alueella tulemaan omalle toimipisteellesi kertomaan enemmän Instagram mainonnasta.

Lisätietoa Instagram mainonnasta

Tietoa Instagram -mainonnasta

1. Instagramissa menestyy laadukkailla videoilla ja kuvilla

2. Instagramilla tavoitetaan jo n. 1,6 miljoonaa käyttäjää Suomessa

3. Instagram-mainonnassa käytetään Facebookin laadukkaita kohdistusvaihtoehtoja

4. Instagramin käyttäjämäärä kasvaa kokoajan

5. Instagram on erityisesti nuorten suosima kanava, mutta sen käyttö lisääntyy erityisesti vanhempien keskuudessa

 

Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

Instagram-mainonnalla tavoitat kohdeyleisön heille mieluisan sisällön parista


Instagram-mainonnan hinta

Monipuolisten kohdistusvaihtoehtojen avulla voit kohdistaa mainoksesi näkymään vain esimerkiksi oman kylän alueelle, ja siksi mainostaminen on  tehokasta myös pienemmällä budjetilla. Voit siis aloittaa Instagram-mainonnan aluksi pienemmällä budjetilla ja menestyksen myötä korottaa panoksia. Hallinnointikulumme määräytyvät kokonaisbudjetin perusteella alk. 69 € +alv / kk. Ota yhteyttä myyntimme ja kerro, paljonko olet valmis sijoittamaan Instagram-mainontaan. Laskemme nopeasti kilpailukykyisen tarjouksen!

Miksi Instagram -mainonta?

  1. Instagram mainokset voivat olla kuvia, kuvakarusellejä tai jopa 30 sekunnin mittaisia videoita.
  2. Call To Action –painikkeiden avulla yritykset pystyvät suoraan ohjaamaan mainoksen katselijan esimerkiksi yrityksen kotisivuille.
  3. Alueellinen kohdistus: tavoita Instagramista henkilöt jopa vain oman paikkakuntasi alueelta. Ole esillä vain niille, joille haluat olla esille.
  4. Instagram-mainoksen voi kohdistaa näkymään oikealle kohderyhmälle mm. siviilisäädyn, koulutuksen, kiinnostusten kohteiden ja iän mukaan.
  5. Mainokset räätälöidään näkymään kaikkein tärkeimmälle asiakasryhmälle Instagramin kuvavirrassa
Medialuotsilla on jo yli 12- vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja aloitimme Instagramissa mainostamisen heti, kun se oli Suomessa mahdollista