YouTube-mainonta


Youtube-mainonta on oikein toteutettuna tehokasta. Olemme erikoistuneet Youtube-mainonnassa kampanjasuunnitteluun ja hallinnointiin. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme toteuttamaan myös video- ja animaatiomainoksia.

Miksi valita YouTube-mainonta?

 • YouTubessa on kuukausittain yli miljardi kävijää.
 • YouTubessa maksat vain katselukerrasta, näyttökerrat eivät maksa mitään.
 • Kohdistettavuus on huippuluokkaa.
 • Alueellinen kohdistus: Tavoita henkilöt, jotka katselevat YouTube-videoita esim. 10 kilometrin säteeltä yrityksesi toimipisteestä.
 • YouTube-mainokset voidaan kohdistaa näkymään niille, jotka ovat viime aikoina osoittaneet kiinnostusta yrityksesi tarjoamia palveluita tai tuotteita kohtaan.
 • 42 % kuluttajista ostaa todennäköisemmin tuotteita tai palveluita yritykseltä, jonka mainokset esiintyvät kuluttajan katselemien videoiden ympärillä.
 • YouTube on edullista! Vuonna 2018 asiakkaidemme YouTube-kampanjoiden keskimääräinen katselukerta maksoi vain 0,02 euroa.

Miksi valita Medialuotsi?

 • Meillä on yli 15 vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin parista.
 • Videomainonta on yksi erikoisalamme.
 • Laskutuksemme on aina läpinäkyvää.
 • Raportoimme monipuolisesti.
 • Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti.
 • Henkilökuntamme on koulutettu palvelemaan juuri sinua.
 • Olemme edullinen valinta: hallinnointikulut alkaen vain 100 €/kk.
Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

Youtube-mainonta tuo yrityksesi näkyviin maailman käytetyimmässä videopalvelussa


YouTube-asiakkaamme

Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä YouTube TrueView In-Stream -mainontaan, jossa mainonnasta maksetaan vain silloin, kun käyttäjä katsoo YouTubessa sijaitsevaa mainosvideoita 30 sekunnin ajan tai kokonaan. Mainostaja ei siis maksa mitään, jos käyttäjä ohittaa mainoksen ennen kuin 30 sekuntia on kulunut. Tutkimusten mukaan jopa tuo ilmainen näyttökerta on 1,5 kertaa tehokkaampi kuin TV-mainos. Jos YouTube -mainos katsotaan kokonaan tai 30 sekunnin ajan, on se TV-mainokseen verrattuna monin verroin tehokkaampaa. Toki myös muut YouTuben mainosformaatit onnistuvat kauttamme.

Googlen kolmansia osapuolia koskevat käytännöt

YouTube-mainonnan hinta

Youtube-mainonta on edullista Suomessa! Heinäkuussa 2018 asiakkaidemme keskimääräinen katselukerta YouTube TrueView In-Stream -mainosmuodossa oli 0,02 euroa. Hyvällä YouTube TrueView In-Stream –mainosvideoilla katseluprosentit pyörivät 20–30 % tienoilla, joten 60 euron panostuksella YouTube TrueView In-Stream mainosmuodolla on hyvät mahdollisuudet ansaita 3000–5000 näyttökertaa ja n. 1000 katselukertaa.

Mikäli yritykselläsi ei ole olemassa olevaa mainosvideota, voimme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa suunnitella juuri YouTube-mainontaan sopivan animaatiovideon. Ota yhteyttä myyntiimme ja kuule lisää YouTube-mainonnasta!

 

Medialuotsi Oy on sertifioitu Google Partners -kumppani

Tyytyväisimmät asiakkaamme ovat YouTube Trueview In-Stream -mainosmuotoa kokeilleet asiakkaat, sillä heistä lähes kaikki ovat kokeilujakson jälkeen jatkaneet mainostamista kyseisessä kanavassa. Liity nyt näiden tyytyväisten kokeilijoiden joukkoon!

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen palvelu, asiakaspalveluhenkinen henkilökunta sekä edullinen hintataso, ovat monelle asiakkaallemme syy pysyä asiakkaanamme vuodesta toiseen. Mikäli yrityksesi ei ole vielä Medialuotsin asiakas, kannattaa testata tasomme esimerkiksi tällä YouTube-mainonnalla. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää Youtube-mainonnan hyödyistä. Voitte myös tulla vierailemaan mille tahansa konttorillemme: Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun. Jos toimipisteenne sijaitsee Uudenmaan, Pirkanmaan tai Varsinais-Suomen alueella, voi asiantuntijamme tulla paikan päälle kertomaan Youtube-mainonnasta!

YouTube-mainosten kohdistaminen

YouTube-mainonnan kohdistusvaihtoehdot ovat huippuluokkaa. Voimme kohdistaa YouTube-mainoksesi näkymään niille, jotka ovat parin kilometrin säteellä yrityksesi toimipisteestä. Kohdistus on myös mahdollista tietyn ikäisille ja tiettyä sukupuolta oleville henkilöille. Lisäämällä monipuoliset aihepiiri- ja uudelleenmarkkinointikohdistukset voimme varmistua siitä, että myös sinun yrityksellesi löytyy oikea kohdeyleisö, jolle YouTube-mainonta suunnataan. Sinun ei tarvitse kuin kertoa, minkä tyyliset ihmiset haluat YouTubessa tavoittaa ja me hoidamme kaiken muun.