Siirry sisältöön

YouTube-mainonta

YouTube on miljardin asiakkaan mainoskanava

YouTube-mainonnan suosio on yllättänyt. Hakukoneena se on maailman toiseksi suosituin ja kustannustehokkuudessa aivan omaa luokkaansa. YouTube-kanavalla käyttäjiä on tällä hetkellä yli miljardi, ja mainonnan määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Näin ollen mainostaja saa edullisen kontaktihinnan ja ainutkertaista huomioarvoa, joihin ei päästä millään muulla kanavalla.

Medialuotsi tekee asiakkailleen kaikentyyppistä YouTube-mainontaa. Erityisen tyytyväisiä asiakkaat ovat olleet YouTuben TrueView In-Stream -mainontaan, jossa mainoksesta maksetaan ainoastaan, jos videota katsotaan vähintään 30 sekuntia. YouTube-mainonta on tv:hen verrattuna moninkertaisesti tehokkaampaa. Keskimääräinen katselukerta TruView In-Streamissa maksaa keskimäärin mainostajalle 0,22 euroa, joten 60 euron panostuksella on mahdollista ansaita 3000–5000 näyttökertaa ja noin 1000 katselukertaa.

Kiinnostaako mainostus mutta mainosvideot puuttuu? Videotuotantomme editoi olemassa olevia materiaaleja ja kuvaa tuotevideot ja mainosklipit.

Pyydä tarjous kustannustehokkaasta YouTube-mainoskampanjasta!

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Referenssejä

Banneri- ja videomainonta
Cooling Tech Finland Oy logo
Cooling Tech Finland Oy logo

TempTech.fi-sivustolle valtakunnallista mainontaa somekanavissa ja Googlessa

Lue lisää
Uotilan Leipomo logo
Uotilan Leipomo logo

Asiakkaalle toteutetaan YouTube mainontaa, sekä bannerimainontaa Googlessa.

Lue lisää
Tuorekartano Oy logo
Tuorekartano Oy logo

Perunatukkuri Tuorekartano Oy:lle on toteutettu yrityksen kotisivun laaja uudistus. Jatkuvana työnä toteutetaan digitaalisen mainonnan suunnittelu ja kampanjat, ja jatkuva sivuston hakukoneoptimointi.

Lue lisää
Hautauspalvelu Toro logo
Hautauspalvelu Toro logo

Hautauspalvelu Toro on ulkoistanut digitaalisen markkinointinsa Medialuotsi Oy:lle.

Lue lisää
Smart Heating Oy logo
Smart Heating Oy logo

Smart Heating Oy:lle olemme toteuttaneet YouTube- ja natiivimainonnan, jotka sopivat parhaiten kertomaan yrityksen monimutkaisista palveluista.

Lue lisää