Youtube mainonta


Youtube mainonta on oikein toteutettuna tehokasta. Olemme erikoistuneet Youtube mainonnassa kampanjasuunnitteluun ja hallinnointiin, mutta yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme toteuttamaan video- ja animaatiomainoksia.

Miksi YouTube mainonta:

 • YouTubessa on kuukausittain yli miljardi kävijää
 • YouTubessa maksat vain katselukerrasta.  Näyttökerrat eivät maksa mitään
 • Kohdistettavuus on huippuluokkaa
 • Alueellinen kohdistus – Tavoita henkilöt, jotka katselevat YouTube videoita esim. 10 kilometrin säteeltä yrityksesi toimipisteestä
 • YouTube mainokset voidaan kohdistaa näkymään niille, jotka ovat viime aikoina osoittaneet kiinnostusta yrityksenne tarjoamia palveluita tai tuotteita kohtaan
 • 42 % kuluttajista ostaa todennäköisemmin tuotteita tai palveluita yritykseltä, jonka mainokset esiintyvät kuluttajan katselemien videoiden ympärillä
 • YouTube on edullista! Vuoden 2017 ensimmäisellä puoliskolla asiakkaidemme YouTube kampanjoiden keskimääräinen katselukerta maksoi vain 0,06 €

Miksi Medialuotsi:

 • Yli 12 vuoden kokemus Digitaalisen markkinoinnin parista
 • Videomainonta on yksi erikoisalamme
 • Läpinäkyvä laskutus
 • Monipuolinen raportointi
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Koulutettu henkilökunta
 • Olemme edullinen: Hallinnointikulut alkaen 69€/kk
Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

Youtube mainonta tuo yrityksesi näkyviin maailman käytetyimmässä videopalvelussa


YouTube asiakkaamme

Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä YouTube TrueView In-Stream mainontaan, jossa maksetaan vain silloin, kun käyttäjä katsoo YouTubessa sijaitsevaa mainosvideoita 30 sekunnin ajan tai kokonaan. Mainostaja ei siis maksa mitään, jos käyttäjä ohittaa mainoksesi ennen, kun 30 sekuntia on kulunut. Tutkimusten mukaan jopa tuo ilmainen näyttökerta on 1,5 kertaa tehokkaampi kuin TV-mainos. Jos YouTube -mainos katsotaan kokonaan tai 30 sekunnin ajan, on se TV-mainokseen verrattuna monin verroin tehokkaampaa. Toki myös muut YouTuben mainosformaatit onnistuvat kauttamme.

Googlen kolmansia osapuolia koskevat käytännöt

YouTube mainonnan hinta

Youtube mainonta on edullista Suomessa! Heinäkuussa 2017 asiakkaidemme keskimääräinen katselukerta YouTube TrueView In-Stream mainosmuodossa oli alle 0,06 €. Hyvällä YouTube TrueView In-Stream mainosvideoilla katseluprosentit pyörivät 20-30 % tienoilla, joten 60 € panostukselle YouTube TrueView In-Stream mainosmuodolla on hyvät mahdollisuudet ansaita 3000-5000 näyttökertaa ja n. 1000 katselukertaa.

Mikäli yritykselläsi ei ole olemassa olevaa mainosvideota, voimme yhteistyökumppaneidemme kanssa yhteistyössä suunnitella juuri YouTube mainontaan sopivan animaatiovideon. Ota yhteyttä myyntiimme ja kuule lisää YouTube mainonnasta!

 

Medialuotsi Oy on sertifioitu Google Partners -kumppani

Tyytyväisimmät asiakkaamme ovat YouTube Trueview In-Stream mainosmuotoa kokeilleet asiakkaat, sillä heistä lähes kaikki ovat kokeilujakson jälkeen jatkaneet mainostamista kyseisessä kanavassa. Liity nyt näiden tyytyväisten kokeilijoiden joukkoon!

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen palvelu, asiakaspalveluhenkinen henkilökunta sekä edullinen hintataso, ovat monelle asiakkaallemme syy pysyä asiakkaanamme vuodesta toiseen. Mikäli yrityksesi ei ole vielä Medialuotsin asiakas, kannattaa testata tasomme esimerkiksi tällä YouTube mainonnalla. Ota rohkeasti asiakaspalveluumme yhteyttä ja kysy lisää Youtube mainonnan hyödyistä. Voitte myös tulla vierailemaan mille tahansa konttorillemme: Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun tai mikäli toimipisteenne sijaitsee Uudenmaan, Pirkanmaan tai Varsinais-Suomen alueella, voi asiantuntijamme tulla paikan päälle kertomaan Youtube mainonnasta!

YouTube mainosten kohdistaminen

YouTube mainonnan kohdistusvaihtoehdot ovat huippuluokkaa. Voimme kohdistaa YouTube mainoksesi näkymään ihmisille jotka sijaitsevat parin kilometrin säteellä yrityksesi toimipisteestä. Kohdistus on myös mahdollista tietyn ikäisille ja tiettyä sukupuolta oleville henkilöille. Vielä kun lisätään monipuoliset aihepiiri ja uudelleenmarkkinointikohdistukset, niin voimme olla varmoja, että myös sinun yrityksellesi löytyy oikea ja tehokas kohdeyleisö, jolle voi kohdistaa tehokasta YouTube mainontaa. Sinun ei tarvitse, kun kertoa, minkä tyyliset ihmiset haluat tavoittaa YouTubessa ja me hoidamme loput.