Siirry sisältöön

Hautauspalvelu Toro

Banneri- ja videomainonta Hakusanamainonta

Liikevaihdon ja tuloksen nousuun digitaalisen markkinoinnin avulla

Hautauspalvelu Toro on tuonut perinteisen hautaustoimiston palvelut verkkoon, josta niiden tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Palvelumallissa on panostettu alusta alkaen asiakaslähtöisyyteen ja palveluiden tuominen verkkoon on mahdollistanut asiakkaille hautajaisten järjestämisen ilman vierailua hautaustoimistossa. Toimiala on hyvin perinteikäs ja omaa vakiintuneet toimintatavat markkinoinnin suhteen. Uudenlainen toimintamalli on luonut uusia tarpeita myös markkinoinnin osalta. On täysin selvää, että hautauspalveluille on olemassa luonnollinen tarve ja uudenlainen toimintamalli tekee asioinnista helpompaa. Seuraavaksi oli varmistettava, että palvelua tarvitsevat asiakkaat löytävät Hautauspalvelu Toron tarjoamat palvelut verkosta.

Hautauspalvelu Toro on ulkoistanut digitaalisen markkinointinsa Medialuotsi Oy:lle, tuloksellisen yhteistyön hedelmät ovat konkretisoituneet tänä vuonna selkeään liikevaihdon ja tuloksen nousuun. Asiantuntijamme Kim Kuusisto on suunnitellut asiakkaan kanssa yhdessä heille tuotetun markkinoinnin ja toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa uusien ideoiden kehittämisessä ja toteuttamisessa. Kuusisto luonnehtii yhteistyötä seuraavasti: ”Hautauspalvelu Toron markkinoinnissa on huomioitu yksilöllisesti alan erityisvaatimukset, sekä uudenlaisen toimintamallin juurruttaminen hyvin perinteiseen toimialaan. Näin ollen markkinoinninkin on pitänyt olla jotain muuta kuin sitä tavallista. Kiitos kuuluu myös ammattitaitoiselle tuotantotiimillemme, joka on mahdollistanut saumattoman yhteistyön.” Alla asiakkaan omat kommentit.

”Kim Kuusisto on hoitanut asiat aina niin kuin on sovittu. Vaikka meillä onkin vasta noin vuoden kokemus yhteistyöstä Medialuotsin kanssa on jo kuluneen vuoden 2020 aikana huomannut selkeää nousua myynnissä. Vuoden 2021 media-alan palvelut kilpailutimme 6 ison toimijan kesken ja Medialuotsi voitti kilpailutuksen. Kriteerinä ei ollut pelkästään hinta vaan palvelut ja yhteyshenkilön osaavuus/ymmärrys meidän tarpeisiin. Innolla odotetaan 2021 vuoden yhteistyötä Medialuotsin kanssa, ja uskonkin että on vielä paljon kasvunvaraa/koneoppimista meidän alan palveluille.”

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.