Siirry sisältöön

Giosg

Giosg LEAD CALL

Giosg LEAD CALL on toimiva ratkaisu silloin, kun aikaa ei ole chattailla, mutta haluat kuitenkin nostaa kotisivujesi liidien määrää. Giosg LEAD CALL on yksinkertaisuudessaan lomake, joka madaltaa käyttäjän kynnystä jättää yhteydenottopyyntö. Lomakkeita on kahta tyyppiä STAATTINEN ja DIALOGI. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Giosg LIVE chat

Giosg Live Chat on erinomainen työkalu niille yrityksille, jotka haluavat nostaa verkkosivujen kautta tapahtuvaa myyntiä sekä parantaa asiakaspalvelun tasoa. Giosg Live Chat sopii kaiken kokoisille yrityksille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Interaction designer

Interaction designerilla voi rakentaa nappibotteja, tarjouksia, popup bannereita räätälöityjä lomakkeita yms. Kokeile nappibottia ja lähetä tarjouspyyntö sivujemme nappibotin kautta!

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Referenssejä

Muut palvelut
Tuorekartano Oy logo
Tuorekartano Oy logo

Perunatukkuri Tuorekartano Oy:lle on toteutettu yrityksen kotisivun laaja uudistus. Jatkuvana työnä toteutetaan digitaalisen mainonnan suunnittelu ja kampanjat, ja jatkuva sivuston hakukoneoptimointi.

Lue lisää
Nuorisokeskus Marttinen – digitaalinen esite ja logouudistus logo
Nuorisokeskus Marttinen – digitaalinen esite ja logouudistus logo

Toteutimme Nuorisokeskus Marttiselle uuden digitaalisen esitteen sekä logouudistuksen.

Lue lisää
Cooling Tech Finland Oy logo
Cooling Tech Finland Oy logo

TempTech.fi-sivustolle valtakunnallista mainontaa somekanavissa ja Googlessa

Lue lisää
Smart Heating Oy logo
Smart Heating Oy logo

Smart Heating Oy:lle olemme toteuttaneet YouTube- ja natiivimainonnan, jotka sopivat parhaiten kertomaan yrityksen monimutkaisista palveluista.

Lue lisää