Facebook mainonta


Facebook-mainonta on oikein toteutettuna tehokasta ja maksaa nopeasti sijoitetun pääoman takaisin. Me Medialuotsilla olemme toimineet yli 12 vuotta digimarkkinnoinnin parissa, joten me tiedämme mikä on tehokasta!

Miksi Facebook mainonta:

 • Facebook mainonnalla tavoitetaan lähes 3 miljoonaa suomalaista
 • Erinomaisten kohdistusvaihtoehtojen avulla, Facebook mainonnalla kyetään tavoittamaan kohdeyleisö pienelläkin budjetilla
 • Facebookissa on mahdollista mainostaa kuvilla ja videoilla
 • Monipuolisten mainostavoitteiden ansioista Facebook mainonnalla saadaan juuri sitä mitä halutaankin saada
 • Mitattavuus on huippuluokkaa

Haluatko kerätä liidejä, konversiota, näyttökertoja, klikkauksia, Facebook-sivun tykkäyksiä vai kenties mobiilisovelluksen asennuskertoja? Päätä itse ja lähdetään yhdessä toteuttamaan menestyksellistä Facebook kampanjaa!

Lisätietoa Facebookin mainostustavoitteista

Voit myös laajentaa Facebook kampanjan näkyvyyden Instagramiin

Miksi Medialuotsi?

 • Yli 12 vuoden kokemus Digitaalisen markkinoinnin parista
 • Medialuotsin toteuttamat Facebook-mainokset ovat näkyneet yli 500 miljoonaa kertaa
 • Medialuotsi on toteuttanut asiakkailleen jo yli miljoona klikkausta Facebook-mainonnalla
 • Olemme toteuttaneet tuhansia Facebook-kampanjoita
 • Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Läpinäkyvä laskutus
 • Monipuolinen raportointi
 • Olemme edullinen: Hallinnointikulut alkaen 69€/kk
Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

Facebook -mainonnalla tavoitat suurimman osan suomalaisista


Facebook on yksi suurimmista sosiaalisen median palveluista, jossa mainostaminen on tehokasta ja siellä menestyminen on helposti mitattavaa. Facebookkia käyttää tällä hetkellä 2,9 miljoonaa suomalaista, joten siellä mainostamalla tavoitat suurimman osan suomalaisista. Facebookin tarjoamien monipuolisten kohdistusvaihtoehtojen avulla voit kuitenkin kohdistaa mainoksesi näkymään vain esimerkiksi oman kylän alueelle ja siksi Facebook-mainonta on tehokasta myös pienemmällä budjetilla.

Voit siis kokeilla Facebook-mainontaa aluksi pienemmällä budjetilla ja menestyksen myötä korottaa panoksia. Olipa harkinnassanne iso tai pieni mainosbudjetti, niin olkaa yhteydessä ja pyytäkää tarjous Facebook-kampanjasta. Voitte myös varata vierailuajan mille tahansa konttorillemme: Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun tai mikäli toimipisteenne sijaitsee Uudenmaan, Pirkanmaan tai Varsinais-Suomen seudulla, voi asiantuntijamme tulla paikan päälle opastamaan teidät Facebook -mainonnan saloihin!

Medialuotsi on toteuttanut some-mainontaa käytännössä Facebookin Suomeen rantautumisesta asti, joten olemme erinomaisesti perillä Facebookin tarjoamista mahdollisuuksista ja suden kuopista.

Tarjoamme Facebook asiakkaillemme henkilökohtaisen palvelun ja meiltä löytyy osaava henkilö kaikkiin kampanjan eri vaiheisiin. Kokemuksemme myötä pystymme jo ennen Facebook-kampanjan toteutusta kertomaan, mikä kannattaa ja mikä ei. Tulemalla asiakkaaksemme säästät aikaa ja rahaa sekä mikä tärkeintä saat paljon näkyvyyttä ja laadukkaita klikkauksia juuri sinun liiketoiminnallesi tärkeältä kohdeyleisöltä.

Meillä ette joudu keskustelemaan robottien kanssa, vaan Facebook-kampanjaa koskevat kysymykset, toiveet ja muutokset voi helposti toteuttaa ihmisten kanssa. Ota yhteyttä ja kysy tarjous Facebook-kampanjasta tai tule kahville Helsingin, Tampereen tai Turun konttorillemme. Voitte myös pyytää asiantuntijamme omalle toimipisteellenne Uudenmaan, Pirkanmaan tai Varsinais-Suomen alueella.