Facebook-mainonta


Facebook-mainonta on oikein toteutettuna tehokasta ja maksaa sijoitetun pääoman nopeasti takaisin. Me Medialuotsilla olemme toimineet yli 15 vuotta digimarkkinoinnin parissa, joten tiedämme mikä on tehokasta!

Miksi Facebook-mainonta kannattaa?

 • Facebook-mainonnalla tavoitetaan 3 miljoonaa suomalaista.
 • Erinomaisten kohdistusvaihtoehtojen avulla Facebook-mainonnalla kyetään tavoittamaan kohdeyleisö pienelläkin budjetilla.
 • Facebookissa on mahdollista mainostaa kuvilla ja videoilla.
 • Monipuolisten mainostavoitteiden ansioista Facebook-mainonnalla saadaan juuri sitä, mitä halutaankin saada.
 • Mitattavuus on huippuluokkaa.

Haluatko kerätä liidejä, konversiota, näyttökertoja, klikkauksia, Facebook-sivun tykkäyksiä vai kenties mobiilisovelluksen asennuskertoja? Päätä itse, ja lähdetään yhdessä toteuttamaan menestyksellistä Facebook-kampanjaa!

Lisätietoa Facebookin mainostustavoitteista

Voit myös laajentaa Facebook-kampanjan näkyvyyden Instagramiin

Miksi valita Medialuotsi?

 • Meillä on yli 15 vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin parista.
 • Medialuotsin toteuttamat Facebook-mainokset ovat näkyneet yli 550 miljoonaa kertaa.
 • Olemme toteuttaneet tuhansia Facebook-kampanjoita.
 • Henkilökuntamme on koulutettua ja ammattitaitoista.
 • Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti.
 • Laskutuksemme on aina läpinäkyvää.
 • Raportoimme monipuolisesti.
 • Olemme edullinen valinta: hallinnointikulut alkaen vain 100 €/kk
Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

Facebook-mainonnalla tavoitat suurimman osan suomalaisista


Facebook on yksi suurimmista sosiaalisen median palveluista. Mainostaminen Facebookissa on tehokasta, ja siellä menestyminen on helposti mitattavaa. Facebookia käyttää tällä hetkellä 3 miljoonaa suomalaista, joten siellä mainostamalla tavoitat suurimman osan suomalaisista. Facebookin tarjoamien monipuolisten kohdistusvaihtoehtojen avulla voit myös suunnata mainoksesi näkymään esimerkiksi vain oman kyläsi alueella. Facebook-mainonta onkin tehokasta myös pienemmällä budjetilla.

Voit siis kokeilla Facebook-mainontaa aluksi pienemmällä budjetilla ja menestyksen myötä korottaa panoksia. Olipa harkinnassasi iso tai pieni mainosbudjetti, ole yhteydessä ja pyydä tarjous Facebook-kampanjasta. Voit myös varata vierailuajan mille tahansa konttorillemme: Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun. Jos toimipisteenne sijaitsee Uudenmaan, Pirkanmaan tai Varsinais-Suomen seudulla, voi asiantuntijamme tulla myös paikan päälle opastamaan Facebook-mainonnan saloihin!

Medialuotsi on toteuttanut some-mainontaa käytännössä Facebookin Suomeen rantautumisesta asti, joten olemme erinomaisesti perillä sekä Facebookin tarjoamista mahdollisuuksista että sen suden kuopista.

Tarjoamme Facebook-asiakkaillemme henkilökohtaisen palvelun. Meiltä löytyy osaava asiantuntija kampanjan kaikkiin eri vaiheisiin. Kokemuksemme myötä pystymme jo ennen Facebook-kampanjan toteutusta kertomaan, mikä on kannattavaa ja mikä puolestaan ei. Tulemalla asiakkaaksemme säästät aikaa ja rahaa, ja mikä tärkeintä, saat paljon näkyvyyttä ja laadukkaita klikkauksia juuri sinun liiketoiminnallesi tärkeältä kohdeyleisöltä.

Meillä et joudu keskustelemaan robottien kanssa, vaan Facebook-kampanjaa koskevat kysymykset, toiveet ja muutokset voi helposti toteuttaa aitojen asiantuntijoiden kanssa. Ota yhteyttä ja kysy tarjous Facebook-kampanjasta tai tule kahville Helsingin, Tampereen tai Turun konttorillemme. Voitte myös pyytää asiantuntijamme omalle toimipisteellenne Uudenmaan, Pirkanmaan tai Varsinais-Suomen alueella.