Siirry sisältöön

Facebook-mainonta

Facebook-mainonnalla löydät lisää asiakkaita

Facebook-mainonta tavoittaa laajasti kaikki suomalaiset ostopäätöksiä tekevät kuluttajat. Facebook on Suomen suosituin sosiaalisen median kanava. Yli 2,8 miljoonalla suomalaisella on Facebook-tili, ja lähes 60 % kaikista suomalaisista seuraa aktiivisesti Facebookia!

Medialuotsin toteuttaman Facebook-mainonnan suurin etu on sen tarkkaakin tarkempi kohdistettavuus. Jokaiselle kampanjallesi ja tuotteellesi voidaan luoda oma yksilöllinen kohderyhmänsä asuinpaikan, harrastusten, sukupuolen, kielen ja kiinnostuksenkohteiden mukaan. Tarkka kohdentaminen vähentää hukkakontakteja ja säästää mainosbudjettia. Facebookin avulla opit tuntemaan asiakkaasi sekä voit testata tuotteiden toimivuutta ja asiakkaiden kiinnostusta etukäteen. Facebookia pidetään viihteellisenä mediana, mutta Medialuotsin toteuttama Facebook-mainonta toimii kattavana tukimediana myös B2B-liidiprosessissa, kun tuotteen tunnettuutta halutaan vahvistaa.

Pyydä tarjous Medialuotsin Facebook-mainonnasta!

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Referenssejä

Somemainonta
Cooling Tech Finland Oy logo
Cooling Tech Finland Oy logo

TempTech.fi-sivustolle valtakunnallista mainontaa somekanavissa ja Googlessa

Lue lisää
Raision kaupunki logo
Raision kaupunki logo

Medialuotsi toteuttaa Raision kaupungille erilaisia kampanjoita omakoti- ja yritystonttien myyntiin hyvällä onnistumisprosentilla.

Lue lisää
Rengas Turku Oy logo
Rengas Turku Oy logo

Medialuotsin ja Rengas Turun yhteistyö on ollut monipuolista ja jatkunut jo pidempään digitaalisen markkinoinnin osalta

Lue lisää