Siirry sisältöön

Facebook- ja Google-mainonta – FitBalance Oy

Hakusanamainonta Somemainonta Verkkokaupat

Uuden yrityksen markkinointiin vauhtia Facebook- ja Google Ads -kampanjoilla 

Kuntoilu- ja kehonhuoltovälineitä sekä kuntolaitteita myyvän FitBalancen Google Ads – ja Facebook-mainoskampanjat ovat Medialuotsin toteuttamia. Molemmat kampanjat ovat toimineet erinomaisesti: esimerkiksi pelkästään viimeisen 30 päivän aikana Facebook-mainos on tavoittanut 25 456 henkilöä. Samalla aikavälillä Googlessa FitBalancen mainos on näkynyt jopa n. 16 600 kertaa, mikä on mahtava lukema asiakkaan yrityksen erittäin kilpailulla toimialalla. 

Mainoskampanjoiden kautta asiakkaalle on siis saatu paljon positiivista näkyvyyttä ja verkkokauppaan liikennettä. Kampanjan toimivuuden osoittaa kasvaneen liikenteen lisäksi mainosten kautta ostoihin konvertoituminen. Hakukampanjat vaativat aina pitkäjänteistä työstämistä, ja kampanjan toimintaa kehitetäänkin jatkuvasti nykyisen tilanteen mukaan taas seuraavaan suuntaan. 

Medialuotsin puolelta asiakkuutta on hoitanut markkinointikonsultti Anne Jutila Tampereen konttorilta. Asiakas kertoo, että Annelta sai paljon hyviä vinkkejä ja neuvontaa aloittavan yrityksen markkinoinnin vahvaan aloittamiseen. “Uuden yrityksen kanssa on ollut paljon hoidettavia asioita, ja Medialuotsin ansiota markkinointi on onnistunut kätevästi. Pidän erityisesti siitä, että seuraamme yhdessä tuloksia jatkuvasti”, kertoo FitBalancen Jami Kyöstilä. 

Monipuolisia vinkkejä markkinointikonsultilta 

Mainoskampanjoiden lisäksi FitBalance on saanut Medialuotsilta näkökulmia ja vinkkejä muun muassa yrityksen verkkokauppaa koskien. Medialuotsin osaavat markkinointikonsultit ovatkin tottuneita auttamaan ja opastamaan asiakkaitamme monipuolisesti digimarkkinoinnin kanssa – heidän kanssaan markkinoinnin eri ratkaisut toteutuvat helposti! 

“Medialuotsi ja Anne Jutila ovat auttaneet monella tavalla ja opettaneet meille, miksi asioita tehdään tietyllä tavalla. On ollut hienoa tuntea, että Medialuotsi tekee töitä juuri yritystämme varten. Medialuotsin kanssa kommunikointi on helppoa ja nopeaa. Keskustelu on aina ystävällistä ja suoraa.” Jami Kyöstilä, www.fitbalance.fi

 

Esimerkki FitBalancen mainoksesta.