Siirry sisältöön

Tietosuojaseloste

Vastuullisena yrityksenä, otamme tietosuoja-asiat tosissamme. Kaikki säilyttämämme tieto on turvallisesti palomuurien takana. Olemme luokitelleet huolellisesti datan ja tiedämme missä mitäkin säilytetään ja kenellä on dataan käyttöoikeus. Tarvittaessa annamme henkilöille oikeuden tutustua omiin tietoihinsa ja tulla unohdetuksi, jos laki näin edellyttää.

Medialuotsi Oy toimii rekisterinpitäjänä kaikessa verkkosivujen lomakkeiden kautta tulleiden henkilötietojen, kuten työhakemukset ja yhteydenotot lomakkeiden kautta. Evästeiden suhteen Medialuotsi toimittaa henkilötiedot palveluntarjoajalle. Näissä tapauksissa palveluntarjoaja toimii rekisterinpitäjänä ja Medialuotsi toimii tietojenkäsittelijänä. Henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa, pyydämme olemaan yhteydessä Medialuotsin tietosuojavastaavaan.

Medialuotsi Oy:n tietosuojavastaava

Aki Hepokorpi

aki.hepokorpi@medialuotsi.fi

Mitä tietoa säilytämme?

Säilytämme seuraavan tyyppisiä henkilötietoja

  1. Puhelut
  2. Työhakemukset
  3. Yritysrekisteri
  4. Lomakkeet
  5. Sähköpostilistat
  6. Evästeet

Kaikissa tapauksissa palveluntarjoaja toimii rekisterinpitäjänä ja Medialuotsi Oy toimii henkilötietojen käsittelijänä.

Puhelut

Säilytämme myyntipuheluitamme palomuurien takana ja niihin on pääsy vain niillä henkilöillä, joilla on palvelun laadun turvaamiseksi välttämätöntä päästä niihin käsiksi. Asiakkaan ja Medialuotsin oikeusturvan vuoksi emme tule hävittämään tilaukseen liittyviä puheluja, mutta siirrämme ne ulkoiselle serverille 6 kuukauden kuluttua puhelusta. Kyseiselle serverille ei ole pääsyä, kuin maksimissaan 2 henkilöllä ja nauhoitukset otetaan serveriltä vain, jos se on Asiakkaan tai Medialuotsin oikeusturvan kannalta välttämätöntä. Henkilö voi pyytää puhelunauhoitteen poistamista asiakaspalvelustamme (asiakaspalvelu@medialuotsi.fi). Nauhoite hävitetään, mikäli puhelu ei liity mihinkään sopimukseen tai ei vaaranna kenenkään oikeusturvaa.

Työhakemukset

Säilytämme työhakemuksia korkeintaan 6 kuukautta. Pyynnöstä poistamme hakemukset aiemmin, mikäli se ei vaaranna minkään osapuolen oikeusturvaa.

Lomakkeet

Keräämme lomakkeiden avulla liidejä ja helpotamme asiakaspalveluamme. Lomakkeen kautta tulleet yhteydenotot perustuvat aina suostumukseen. Kotisivumme ja samalla lomakkeet on suojattu SSL-sertifioinnilla, joka mahdollistaa yhteyden salaamisen käyttäjän selaimen ja www-palvelimen välillä ja estää ulkopuolisia näkemästä luottamuksellisia tietoja.

Kotisivut ja Webhotelli

Medialuotsi.fi sivusto sijaitsee suomalaisella palvelimella. Palvelimelle ei tallennu arkaluonteisia henkilötietoja. Pyrimme pitämään sivujen tietoturvallisuuden ajan tasalla. Kotisivuliikennöinti on suojattu SSL-sertifioinnilla, joka mahdollistaa yhteyden salaamisen käyttäjän selaimen ja www-palvelimen välillä ja estää ulkopuolisia näkemästä luottamuksellisia tietoja.

Yritysrekisteri

Liiketoimintamme kannalta on tärkeää ylläpitää yritysrekisteriä. Yritysrekisterissä on yritykseen liittyvää tietoa, joten sitä ei luokitella henkilötiedoksi. Yritystietoihin on monissa tapauksissa liitettynä yhteyshenkilöitä, jotka ovat luonnollisia henkilöitä, jotka voidaan pyydettäessä poistaa rekisteristä, mikäli tiedon säilyttämiselle ei ole perustetta.

Sähköpostilista

Käytämme uutiskirjeiden lähettämiseen ja sähköpostilistojen keräämiseen Mailchimp ohjelmaa. Lähetämme uutiskirjeet ainoastaan niille, jotka ovat antaneet suostumuksensa uutiskirjeen vastaanottamiselle. Halutessaan käyttäjä voi poistaa itsensä sähköpostilistalta.
MailChimp tietosuojakäytännöt