Siirry sisältöön

Videotuotanto

Teemme videotuotantoa ja mainosvideoita. Meiltä voit tilata videoeditointeja, somevideoita, tuotevideoita ja mainosvideokampanjoita. Tuote-esittely videolla toimii kun kuvat ei voi kertoa kaikkea, ja yritysvideo esittää tekijäsi luontevasti omina persooninaan oikeassa työympäristössään.  

Videomainonta vaikuttaa ja viihdyttää

Videomainonta on yksi nopeimmin kasvavista markkinointimuodoista kansainvälisesti. Suomessa erityisesti videomainosten kontaktihinnat Facebook– ja YouTube-mainonnassa ovat hyvin alhaiset verrattuna muuhun digimainontaan. Videomainontaa käyttävistä yrityksistä 92% ovat kertoneet mainosvideoiden olevan jatkossa tärkeä osa markkinointistrategiaa ja jopa 88% ilmoitti videomainontakampanjan tuottavan voittoa. 

Helppo videotuotanto ja hyvin toteutetut videosisällöt

Videotuotantomme suunnittelee ja toteuttaa tarvitsemanne videot hyvälaatuisina ja sovitussa aikataulussa. Mainostuotantomme toimii saumattomassa yhteistyössä videotuotannon kanssa, joten videomainostuksen ja videoiden tuotannon voit jättää huoletta osaaviin käsiimme. Suunnittelemme materiaalit niin, että ne palvelevat mainontanne tavoitteita ja lisäävät myyntiä. 

Meillä on yli 17 vuoden kokemus eri markkinointimuodoista, joten tiedämme tarkalleen mihin markkinointiväyliin milläkin alalla videota kannattaa käyttää. Osaamme arvioida videotuotannon hinnan ja videomainonnan budjetit niin ettei niistä tule ikäviä yllätyksiä. Asiakkaamme ovat olleet positiivisesti yllättyneitä videotuotantomme laatuun, mainonnan hintaan ja videoiden tehokkuuteen.

Somevideoita ja kansainvälisiä mainostuotantoja + kaikkea siitä väliltä

Teemme lyhyet sosiaalisen median mainosvideot ja somepostaukset valmiista materiaalistanne. Tuotantomme hoitaa myös isot produktiot kun tarvitset kokonaisen kuvausryhmän ja näyttelijöiden kanssa tehtyjä, käsikirjoitettuja kokonaisuuksia, videosarjoja tai musiikkivideoita. 

Pystymme videotuotannossamme hyödyntämään jo olemassa olevaa, valmista videomateriaalianne ja kuvamateriaaleja. Lisäämällä videolle myös 2D- ja 3D-animaatiota tuotevideosi ja mainoksesi jäävät varmasti asiakkaasi mieleen. 

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Referenssejä

Kuvauspalvelut

Videotuotannon referenssi

Videotuotannon referenssi

Kooste kokeneen tuotantotiimimme eri projekteista.

Lue lisää
Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy logo
Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy logo

Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co:n laaja kotisivu-uudistus.

Lue lisää

3D-kuvauksen referenssi

3D-kuvauksen referenssi

Koostevideo viimeaikaisista 3D-mallinnuksista ja animaatiosta.

Lue lisää