Siirry sisältöön

Videotuotanto

Toteutamme videotuotantoa pienistä videoeditoinneista monikansallisiin mainosvideoihin. Videotuotannossa voimme tehdä teille nopeita sosiaalisen median mainosvideoita valmiista materiaalista tai kokonaisen kuvausryhmän ja näyttelijöiden kanssa tehtyjä käsikirjoitettuja kokonaisuuksia. Mielikuvitus on rajana.

Videotuotantomme on myös saumattomassa yhteistyössä muun mainostuotannon kanssa joten emme tee vain hienoja kuvia tai videoita vain jokaisessa projektissa on selkeä mainonnan visio ja päämäärä lisätä asiakkaan myyntiä tai luoda bränditietoisuutta.

Videomainonta on yksi nopeimmin kasvavista markkinointimuodoista kansainvälisesti. Videomainontaa käyttävistä yrityksistä 92% ovat kertoneet videomarkkinoinnin olevan jatkossa tärkeä osa markkinointistrategiaa ja 88% ilmoitti videomainontakampanjan tuottavan voittoa. Suomessa erityisesti Facebook- ja YouTube-mainonnassa kontaktihinnat ovat hyvin alhaiset verrattuna moneen muuhun digimainonnan muotoon.

Suurinkaan mainoskampanja ei silti toimi ilman hyvin toteutettua videosisältöä. Asiakkaamme ovatkin olleet positiivisesti yllättyneitä sekä videotuotannon laatuun sekä mainonnan hintaan ja tehokkuuteen.

Medialuotsin videotuotantolla on myös vuosien kokemus eri markkinointimuodoista joten tiedämme tarkalleen mihin markkinointiväyliin milläkin alalla videota kannattaa käyttää ja osaamme arvioida tuotannon ja mainonnan budjetit niin ettei niistä tule yllätyksiä.

Videotuotantomme pystyy hyödyntämään saumattomasti asiakkaan valmista materiaalia, kuvattua materiaalia sekä 3D-, ja 2D-animaatiota joten saamme varmasti rakennettua mieleenpainuvan kokonaisuuden

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Referenssejä

Kuvauspalvelut

Videotuotannon referenssi

Videotuotannon referenssi

Kooste kokeneen tuotantotiimimme eri projekteista.

Lue lisää

3D-kuvauksen referenssi

3D-kuvauksen referenssi

Koostevideo viimeaikaisista 3D-mallinnuksista ja animaatiosta.

Lue lisää
Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy logo
Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy logo

Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co:n laaja kotisivu-uudistus.

Lue lisää