Siirry sisältöön

Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy

Graafiset toteutukset Hakukoneoptimointi Kotisivut Kuvauspalvelut

Laaja kotisivu-uudistus valokuvauspalvelulla ja hakukoneoptimoinnilla

Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co halusi uudistaa kotisivunsa, sillä vanhat sivut tarvitsivat päivitystä ja niiden ylläpidosta huolehtiminen oli hankalaa.

Uudistimme asiakkaan kotisivut täysin. Ulkoasua muutettiin vastaamaan asiakkaan brändiä, minkä ansiosta yrityksen asiakkaat saavat nyt oikean kuvan asianajotoimistosta ja sen tarjoamista palveluista. Valokuvaajamme otti uudet kuvat kotisivuille, jolloin myös henkilöstön kuvat saatiin päivitettyä.

“Medialuotsi valikoitui kumppaniksi, koska yhteydenpito ja aktiivisuus oli nopeaa ja projekti lähti heti liikkeelle. Meillä oli poikkeuksellisen tiukka aikataulu, ja Medialuotsi pystyi antamaan lupauksen projektin loppuunsaattamisesta toivomassamme ajassa.

Uudistus toteutui todella mutkattomasti. Voimme lämpimästi suositella Medialuotsia.”

Toimistopäällikkö Katri Saariketo, Sivenius, Suvanto & Co

Asiakas oli tyytyväinen projektin toteutukseen ja hyvin toimineeseen organisointiin. Medialuotsin markkinointikonsultti Ossi Aalto johti projektia ja koordinoi graafikon, valokuvaajan ja kotisivujen lopullisen toteutuksen.

”Minulle tässä projektissa oli tärkeintä se, että asiakas oli tyytyväinen ja pystyimme tarjoamaan onnistuneen ratkaisun asiakkaan ongelmaan. Tavoitteenani oli, että tarjoamani ratkaisun toteutusprosessi olisi asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman vaivaton ja mutkaton.”

Markkinointikonsultti Ossi Aalto, Medialuotsi

Medialuotsi jatkaa yhteistyötä Sivenius, Suvanto & Co:n kanssa tekemällä kotisivuille jatkuvaa hakukoneoptimointia. Asiakkuutta Medialuotsilla hoitaa Ossi, Tampereen konttorin myyntitiimistä.

Sivenius, Suvanto & Co on liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto Helsingissä

Sivenius Suvanto & Co Oy
Sivenius Suvanto & Co Oy