Siirry sisältöön

Uotilan Leipomo

Banneri- ja videomainonta

Asiakkaalle toteutetaan YouTube-mainontaa, sekä bannerimainontaa Googlessa.

Asiakas toteuttaa alati laajaa brändimainontaa ylläpitääkseen sekä kasvattaakseen nimeään. Kuten muidenkin suurelle kohdeyleisölle sopivien tuotteiden markkinoinnissa, myös leipomotuotteiden mainonnassa oleellista on saavuttaa mahdollisimman paljon näyttöjä. Tarkoitus on jäädä ihmisten mieleen, jotta ostotilanteessa kuluttajan muistikuvat vahvistavat ostopäätöksen syntymistä.

Asiakas saa parhaan vastineen tarpeisiinsa nähden näyttöpohjaisista mainoskanavista, joten YouTube sekä kuvallinen Googlemainonta ovat oikeita palveluita heille.

Videomateriaali YouTubeen voi löytyä omasta takaa tai sen voi teettää meillä. Asiakas lähettää itse kuvamainoksiin toivomansa sisältömateriaalin, jonka upotamme Googlen mainospohjille taataksemme mainosten parhaan mahdollisen skaalautuvuuden eri näyttöpäätteille. Näyttökerrat eivät tuota lisähintaa, joten asiakas maksaa vain sivuliikenteensä lisääntymisestä ja palvelusta. Mainonta on saavutettuihin tuloksiin nähden edullista ja asiakas on tyytyväinen kaikin puolin.

Uotilan Leipomon asiakkuutta hoitaa media- ja markkinointikonsultti Karoliina Nieminen Tampereen konttorin myyntitiimissä.

”Yhteyshenkilömme kanssa on mukava työskennellä. Hän on aina iloisella päällä ja antaa hyvän kuvan Medialuotsista. Tuotanto raportoi tuloksista säännöllisesti ja on onnistunut saamaan klikkihinnat niin huokeiksi, että emme voi olla muuta kuin tyytyväisiä. Kaiken kaikkiaan kokonaisuus rullaa lähes itsestään, tulokset ovat vaivatta seurattavissa ja voimme suositella palvelua kaikille.”

-Pekka Uotila, Uotilan Leipomo Oy

Uotilan leipomo

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.