Siirry sisältöön

Session Store

Hakusanamainonta Kotisivut Verkkokaupat

Asiakkaalle toteutettiin Shopify-verkkokauppa ja kampaamon ajanvaraussivu sekä laaja käyttöönottokoulutus.

Asiakas tahtoi vaihtaa verkkokauppansa alustaa WooCommercesta helpompaan järjestelmään, koska aikaa ja osaamista ei riittänyt sivun teknisiin muokkauksiin. Tarjosimme uudeksi verkkokaupparatkaisuksi helppokäyttöistä ja edullista alustaa, jonka saa täysin räätälöityä.

Asiakkaan myynnit ovat kasvaneet julkaisusta lähtien ja asiakas on tyytyväinen alustan toimivuuteen. Kauppa tekee automaattista markkinointisuunnitelmaa, kävijäseurantaa sekä päivittyy itsenäisesti. Tuotteiden lisäys käy kätevästi ja hallintapaneeli on suomenkielinen ja helppokäyttöinen. Käyttökustannukset ovat pienet vastaavien ominaisuuksien verkkokauppakokonaisuuksiin nähden ja kulurakenne selkeä.

Asiakkaalle toteutetaan myös Facebook, Instagram sekä Google-mainontaa verkkoliiketoimintansa kehittämiseksi. Jatkuva mainonta takaa löydettävyyden ja tuoton.

Kertaluontoisen verkkokauppa-toteutuksen sijaan tarjoamme kaupan toimintoihin liittyvää konsultointia toimien kokonaisvaltaisena taustatukena asiakkaalle. Markkinointiyhteistyö vaatii aktiivista kanssakäymistä asiakkaan kanssa, sillä verkkokaupan markkinoinnissa on tärkeää huomioida sesongit sekä ylläpitää näkyvyyttä. Kun asiakas saa markkinointipanostuksensa moninkertaisena myynnillisesti takaisin, ei voi muuta kuin olla tyytyväinen.

Session Storen asiakkuutta hoitaa media- ja markkinointikonsultti Karoliina Nieminen Tampereen konttorin myyntitiimissä.

Session Store verkkokauppa
sessiontore.fi verkkokauppa – Bay Group Oy

”Medialuotsin kanssa oli erittäin helppoa ja mukavaa. He ovat oman alansa huippuammattilaisia. Palvelu toteutettiin ”avaimet käteen” periaatteella mikä oli itselle mielekästä koska kiinnostusta ja aikaa ei olisi ollut verkkokaupan suunnitteluun ja toteutukseen. Parasta oli se, että sain erittäin kattavan tuen koko ajan ja kaikkiin kysymyksiin vastattiin. Lisäksi tukea saa pidemmälle kuin vain verkkokaupan aukaisuun asti, joka on helpottanut kaupan käyttöönottoa. Nyt Medialuotsi hallinnoi mainostilini sekä somessa että googlessa mikä on taloudellisesti sekä ajallisesti erittäin järkevää. Jo pienessä ajassa on mahtava huomata, kuinka panostus liiketoiminnan kasvattamiseen on kannattanut uuden verkkokaupan ja mediamainonnan kautta.

Oikein jo odotan mikä yritykseni on parin vuoden päästä!”

Jarno Lahti – Bay Group Oy

Session Store
Session Store

Pyydä tarjous verkkokaupasta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.