Siirry sisältöön

Kotisivun SEO: Paasikivi-Opisto ry.

Hakukoneoptimointi

Kansanopiston kotisivun hakukoneoptimointi

Paasikivi-Opisto on kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista media-alan ammattikoulutusta, suomen kielen kursseja sekä avoimen yliopiston ja avoimen AMK:n opintoja Turussa.

Jatkuva hakukoneoptimointi parantaa sivustosi näkyvyyttä

Medialuotsi tekee jatkuvaa hakukoneoptimointia Paasikivi-Opistolle. Optimoinnilla on haettu kansanopistolle lisää näkyvyyttä hakukoneissa, jotta sivujen kävijämäärä ja opiston tunnettuus kasvaisi. Koulutusalalla on kova kilpailu, joten opiston kotisivujen on tärkeää olla helposti löydettävissä Googlessa. Parempien hakukonesijoitusten ja kasvaneen näkyvyyden tavoitteena on tuoda lisää ilmoittautumisia ja hakuja opiston tarjoamiin koulutuksiin.

Sivuston hakukoneoptimointia olemme toteuttaneet vuoden ajan ja Paasikivi-Opiston sijoittuminen tärkeiden avainsanojen hakutuloksissa on noussut huimasti.

Hakukoneoptimoinnin aikana Paasikivi-Opiston näkyvyys ja klikkaukset ovat kolminkertaistuneet. Näyttökertoja on saatu nostettua 1 100:sta kerrasta yli 4000:n kertaan ja klikkauksia 650:sta liki 2000:n kertaan. Myös tärkeimmillä avainsanoilla optimoitu sivusto sijoittuu parhaimpien joukkoon.

paasikivi-hakukoneoptimointi-tulokset

Medialuotsin SEO-tiimi optimoi Paasikivi-Opiston sivuja, mukauttaa sisältöä ja raportoi optimoinnin tuloksista joka kuukausi. Opistolla on iso sivusto, jossa on paljon jatkossakin optimoitavaa sisältöä ja kuvia.

Medialuotsilla toteutamme hakukoneoptimointia avaimet käteen -pakettina, joka sisältää sivuston sisällön ja kuvatiedostojen tarkistamisen sekä teknisen toimivuuden laittamisen kuntoon. Näillä toimilla parannetaan yrityksen kotisivujen tehokkuutta hakukoneiden tuloksissa ja käyttäjäystävällisyyttä. Ota yhteyttä

Asiakkuutta hoitaa Jyrki Tapio Ikonen Medialuotsin Turun konttorin myyntitiimistä.