Siirry sisältöön

Tujunen Yhtiöt Oy / Helmitalo – Google-hakusanamainonta

Hakusanamainonta

Google-hakusanamainonnan avulla potentiaalinen asiakas löytää yrityksesi helposti ja nopeasti

Google-hakusanamainonta on Googlen hakutulosten seassa näkyvää maksettua mainontaa, josta maksat vain klikkauksista. Hakusanamainonnalla pyritään nostamaan mainostettu tuote tai palvelu mahdollisimman korkealle hakutuloksissa.

Helmitalo – Talotehdas lähellä sinua

Helmitalo on akaalainen talotehdas, jonka mallisto koostuu moderniin asumiseen istuvista puuelementtitalomalleista. 30 vuoden aikana Helmitaloja on rakennettu liki 1 000 kappaletta. Talojen rakentaminen tapahtuu kuivissa sisätiloissa, minkä jälkeen tontille pystyttämiseen kuluu vain päivä.

Hedelmällinen yhteistyö jatkunut vuodesta 2020

Hakusanamainontaan kuuluu Google-sertifioitujen ammattilaistemme tekemät mainokset, joiden toimivuutta optimoidaan ja seurataan säännöllisesti.

Helmitalon mainoskampanjat ovat toimineet erinomaisesti. Yhteistyön aikana Helmitalon Google-hakusanamainonnan klikkihinnat ovat pudonneet n. 80 %, mikä on osoitus Medialuotsin Google-mainonnan tiimin huippuosaamisesta.

“Yhteistyön alussa tehdyt oikeat ratkaisut ovat johtaneet hyviin tuloksiin. Tuloksia on yhdessä analysoitu säännöllisin väliajoin, mikä on antanut itselleni hyvän käsityksen projektin tuloksista. Medialuotsi on hoitanut yhteydenpidon hyvin ja tämä on helpottanut minua asian hallinnoimisessa.”

Ilari Inomaa, Helmitalo

Asiakkuutta on hoitanut Ossi Aalto Medialuotsin Tampereen konttorilta.