Siirry sisältöön

Haluatko, että yrityksesi loistaa visuaalisesti kuin majakka pimeällä merellä? Hyödynnä Medialuotsin Visuaalisten viikkojen tarjoukset ja raikasta yrityksesi graafinen ilme, valokuvat ja tuotevideot!

Tarjoukset

Päivitä visuaalinen ilme

Tyylikäs tekstilogo

Graafikko tekee analyysin yrityksesi alan logoista ja suunnittelee toimivan ja tyylikkään logon analyysin ja toiveidesi perusteella.

450 € + alv

Monikäyttöinen esite

Yrityksen brändi-ilmeeseen sopiva esite, jonka voit printata jaettavaksi, liittää kotisivulle, julkaista somessa tai lähettää sähköpostilla eteen päin.

250 € + alv

Instagram-julkaisujen ulkoasu

Instagram on visuaalinen some, jossa ammattitaitoiset ja tyylikkäät kuvat herättävät huomiota. Graafikkomme suunnittelee yrityksesi brändiin sopivat julkaisupohjat, joita käyttämällä ylläpidät somea helposti. Yhdeksän julkaisupohjan setti sisältää pohjat teksti- ja kuvapainoitteisille julkaisuille.

450 € + alv

Koko setti
1 000 € + alv

Hyödynnä tarjous

Tarjouspyyntö

Kuvat ja videot kuntoon

Henkilöstökuvaus

Laadukkaat henkilöstökuvat antavat yrityksesi osaajille kasvot, mikä lisää heti yrityksen luotettavuutta.
Kuvat otetaan studiossa, editoidaan ja toimitetaan nopealla aikataululla!

Hinnat alkaen
Pirkanmaalla, 20 hlö: 990 € + alv
Muualla Suomessa, 20 hlö: 1 290 € +alv

Tuotevideo

Tuotevideon avulla saat esiteltyä tuotteesi asiakkaillesi kattavasti. Tyylikäs video tuo tuotteen parhaat ominaisuudet esiin ja on myös hyvää materiaalia someen päivitettäväksi. Pakettiin kuuluu laadukas esittelyvideo tuotteesta, sisältäen musiikin ja äänikäsittelyn sekä mahdollisesti kevyttä animaatiota. Lopullinen video toimitetaan eri kuvasuhteilla, joita voi hyödyntää eri alustoilla, kuten YouTubessa, TikTokissa tai Facebookissa.

Pienet postissa lähettävät tuotteet 1 290 € + alv
Isojen tuotteiden kuvaus yrityksesi tiloissa 1 590 € + alv

Hyödynnä tarjous

Tarjouspyyntö