Siirry sisältöön

Google Shopping

Mitä Google Shopping on?

Google Shopping -mainos verkkokauppasi tuotteista on mahtava oikopolku ostavan asiakkaan tietokoneen näytölle.

Tehostaa myyntiä

Kun asiakas hakee sopivilla hakusanoilla Googlesta tietoja, Google Shopping -mainokset nousevat hakutuloksiin: kuvallisessa mainoksessa näkyy yrityksesi tuote kuvineen ja hintoineen.

Houkuttelevaa Google Shopping-mainosta napsautuksella ostava asiakas päätyy suoraan verkkokauppasi tuotesivulle, josta hänen on helppo tarkistaa tuotevaihtoehdot ja ostaa haluamansa tuote. Asiakas myös jatkaa tuotteiden selailua ja lisäostoksia verkkokaupassasi.

Esittelee tuotteesi visuaalisesti

Google Shopping -ilmoitukset ovat roimasti visuaalisempi elementti kuin vanhat hakusanamainokset tai luonnolliset hakukonetulokset sinisine teksteineen. Erityisesti kovasti kilpaillussa kuluttajille suunnatussa tavarakaupassa visuaalisuudella on väliä.

Lisämyyntikanava verkkokaupallesi

Maailmalla Google Shopping on tehostanut verkkokauppojen kävijäliikennettä ja myyntiä paljon paremmin kuin vanhat tekstipohjaiset hakusanamainokset tai muu hakukonemarkkinointi (SEM, sanoista search engine marketing). Google Shopping muuttaa hakukoneet netinkäyttäjän supertavarataloksi, jossa hän voi katsoa ja selailla erilaisia tuotteita lukuisista verkkokaupoista.

Lue lisää millaisille verkkokaupoille Google Shopping -mainonta sopii?

Kun haluat tehostaa verkkokauppasi myyntiäja palvella asiakkaitasi parhaimmalla tavalla, kysy meiltä verkkokauppasi hakukoneoptimoinnin palveluista.

Pyydä tarjous verkkokaupan Google Shopping kampanjasta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.