Siirry sisältöön

Ystävyyden luotsaamat – Turun konttorin Ella ja Sini

”Ella-Bella” ja ”Cojone” esittäytyvät! 

Sini kohonen ella gomez turku medialuotsi
Sini kohonen ja ella gomez turun konttorin myyntitiimistä

Vuosi 2020 oli historiallinen monessakin mielessä, mutta meille se symboloi suurta ja rohkeaa loikkaa digitaalisen luotsiveneen kyytiin Medialuotsille. Siinä kyydissä olemme seilanneet aivan uusiin tehtäviin ja maisemiin! 

Ella oli luonut monta vuotta uraa myymäläpäällikkönä muodin parissa. Sinillä oli takanaan kuuden vuoden yrittäjyys kauneushoitolamaailmassa. Molempien rinnassa sykki digisydän ja unelmana oli työskennellä osana rentoa ja nykyaikaista tiimiä.

Rohkeudella uuteen loikkaaminen Medialuotsin Turun konttorin ammattilaisten joukkoon oli helppoa, koska meillä on konttorilla ihan huikea porukka – viihdymme mainiosti yhdessä myös vapaa-ajalla. Meitä yhdistää aito halu löytää asiakkaillemme juuri ne oikeat väylät kehittää yrityksen verkkonäkyvyyttä. Työmme on yrittäjähenkistä, ja tuloksia syntyy nopeasti, kun on tiedonjanoinen, motivoitunut ja ahkera. 

Ella huristeli 2020 alkuun pitkin Varsinais-Suomea asiakastapaamisissa, mutta aika pian kaikki asiakaskäynnit vaihtuivatkin rentoihin ja monipuolisiin Teams-palavereihin kotikulmilta. Asiakkaat tekevät Sininkin päivistä todella monipuolisia – välillä murskataan kiviä Rammerilla ja toisena päivänä ihastellaan Teamsissa asiakkaan kissoja ja koiria!

Tämä vuosi on jännittävää aikaa Sinille ja Ellalle. Sini aloitti uudessa roolissa oman myyntitiiminsä vetäjänä, ja Ella odottaa kotitiiminsä uusimman jäsenen saapumista maailmaan. Onnea molemmille uusille reiteille! <3